Haberler

'İyi, Kötü, Çirkin' Filminin Çirkin'i Eli Wallach Öldü

Güncelleme:

Clint Eastwood'un başrolünü oynadığı unutulmaz Western filmi 'İyi, Kötü, Çirkin'in "Çirkin" karakteri Eli Wallach, 98 yaşında hayatını kaybetti.

Clint Eastwood'un başrolünü oynadığı unutulmaz 'Western filmi "İyi, Kötü, Çirkin"in 'Çirkin' karakterini canlandıran ve oldukça beğeni kazanan efsane oyunculardan Eli Wallach, 98 yaşında hayatını kaybetti.

KIZI HABERİ DOĞRULADI

Ünlü aktörün ölüm haberini New York Times'a konuşan kızı Katherine B. Wallach doğruladı. Ancak New York doğumlu ABD'li sanatçının ölümüne ilişkin başka detay verilmedi.

94 YAŞINDA GELEN GURUR

Altmış yılı aşkın sinema hayatı boyunca oynadığı birçok başarılı role rağmen hiç Oscar'a aday gösterilmeyen Wallach, Kasım 2010'da 'Akademi' tarafından onur ödülüne layık görülmüştü.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Clint Eastwood Eli Wallach Kültür Sanat Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

RÜZGAR:

Gelmiş gecmiş en iyi kovboy filmi.

36
1
yanıtYanıtla
realist:

Ne kadar saf insanlar var.Biraz dininizi ögrenin.Bir hristiyana,yahudiye allah rahmet etsin denmez.Yalnizca müslümana söylenir.Oldu olacak türbe yaptirin.

14
17
yanıtYanıtla
gayseriliad09@live.nl:

Ya adam son nefesinde iman etmisse??

yanıt0
yanıt0
thoruskudarlim01@hotmail.com:

Mal.

yanıt0
yanıt0
torouskudarlim01@hotmail.com:

Birincisi hepimiz aynı allaha inanıyoruz, farklı dinlerdede olsak,rahmet eyleyip eylemeyeceğini allah bilir, bu deyim bir temennidir. ikincisi islam inancında türbe diye bir şey yoktur, bence sen dinini doğru öğren.

yanıt0
yanıt0
ıstanbul34m@m.m:

Paşam şu bir iki yorum altta güzel sozlerle Allah rahmet eylesin diyen zat sen değilmisin ,burda ya bir çelişkiyi yada ölülerin arkasında alay ettiren bir zihniyeti sorgulamak lazım, yada sen değilde senin rumuzla yazan bir güzel insan yorumu var altta

yanıt0
yanıt0
realist.:

''Baki kalan bu kubbede bir hoş seda imiş''. Eli Wallach hatıralarımızda bir çok hoş seda bıraktı, allah rahmet eylesin.

11
5
yanıtYanıtla
....:

Vaybe öldü işte gitti adam bidahada gelemez yani o yüzden ona göre yaşamamız lazım giden bidaha gelemiyo buyur işte adam tak diye gitmiş ALLAH RAHMET EYLESİN :)

5
5
yanıtYanıtla
....fc_Danger16@hotmail.com:

MİDİLLİ.

yanıt0
yanıt0
Yalan Dünya işte:

İster Zengn ol ister Fakir, ister Güzel ister Çirkin, hepimizin gideceği yer aynı. En iyi Western - Cowboy Filmlerinden biri, ''Batıda Kan var''la beraber.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title