Haberler

İtfaiyenin Zor Anları

Bursa'da bir seyyar satıcı, Setbaşı Köprüsü'ne çıkarak intihara kalkıştı.

Bursa'da bir seyyar satıcı, Setbaşı Köprüsü'ne çıkarak intihara kalkıştı. Daha evvel de aynı sebepten ötürü köprüye çıkan seyyar satıcının atlama ihtimaline karşı su üzerine kurulan hava yastığı akıntıya kapıldı.

Edinilen bilgiye göre; 2 çocuk babası işsiz Abdulmuttalip Demir, Setbaşı Köprüsü'ne çıkarak intihar etmek istedi. Belediye Başkanı Özgen Keskin'in olay yerine gelmesini isteyen Demir'i ikna için polis uzun süre dil döktü. Yaklaşık 2 saat süren ikna çabalarına cevap vermeyen Demir için olay yerine itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri çağrıldı.

HAVA YASTIĞI AKINTIYA KAPILDI

Vatandaşların şaşkın bakışları arasında atlayacağını söyleyen Demir için itfaiye ekipleri de köprünün altına hava yastığı açtı. Fakat açılan yastığın akıntıya kapılması ekiplere zor anlar yaşattı. Hava yastığının peşinden koşan ekipler bir süre sonra yastığı durdurabildi. Daha sonra olay yerine gelen diğer itfaiye ekibince hava yastığı halatlar ile ağaca bağlandı.

2 SAAT KÖPRÜDE BEKLEDİ

Demir'in bir anlık dalgınlığından yararlanan güvenlik güçleri, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin ipiyle şahsı köprü demirlerine bağladı. Bağlı olduğu için yukarı çekilemeyen Demir'in kurtarılması için önce ipler çözüldü. Ardından yukarı çekilen Demir, vatandaşların alkışları eşliğinde çıkarıldı.

Daha evvel de aynı sebepten ötürü Setbaşı Köprüsü'ne çıkan şahıs, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Özgen Keskin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title