Haberler

İtfaiye Basın Ödülleri'nde Dha'ya 3 Ödül

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından itfaiye teşkilatının 301'inci yıldönümü nedeniyle Türkiye genelinde yapılan 'İtfaiye Basın Ödülleri' yarışmasında Doğan Haber Ajansı, fotoğraf dalında 3 ödülünde sahibi oldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından itfaiye teşkilatının 301'inci yıldönümü nedeniyle Türkiye genelinde yapılan 'İtfaiye Basın Ödülleri' yarışmasında Doğan Haber Ajansı, fotoğraf dalında 3 ödülünde sahibi oldu. Fotoğraf dalında verilen 1'incilik ödülü Zonguldak Büro Şefi Ersin Ercan'a, 2'ncilik ödülü Bartın muhabiri Ayhan Acar'a ve 3'üncülük ödülü ise Konya Büro muhabiri Hasan Dönmez'in oldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından itfaiye teşkilatının 301'nci yıl dönümü nedeniyle bu yıl ilk kez Türkiye genelinde yapılan 'İtfaiye Basın Ödülleri' düzenlenen organizasyonla sahiplerini buldu. Fotoğraf ve görüntü dallarında yapılan yarışmaya Doğan Haber Ajansı muhabirleri damga vurdu. Fotoğraf dalında verilen 1'ncilik ödülü olan 5 bin lira Zonguldak Büro Şefi Ersin Ercan'a, 2'incilik ödülü 3 bin lira Bartın muhabiri Ayhan Acar'a ve 3'üncülük ödülü olan 2 bin lira ise Konya Büro muhabiri Hasan Dönmez'in oldu. Dereceye giren DHA muhabirlerinin ödüllerini Konya Valisi Muammer Erol verdi.

Yarışmada görüntü dalında ise İha Konya muhabiri Ahmet Ataş 1'inci, İHA İzmir muhabiri Atakan Şen ikinci, Anadolu Ajansı Konya muhabiri Anıl Kuru 3'üncü oldu.

Gazetecilere şiddet ve baskı uygulandığı şu günlerde böyle bir ödülün anlamının büyük olduğunu ifade eden Ersin Ercan, sabah evden işe giderken yangını gördüğünü anlatırken, "İtfaiyeciler alevlerin arasına girmişlerdi. 4 yaşındaki çocuk ve annesini alevlerin arasından yaralı kurtarmışlardı. İtfaiyeci Rasim Güneş'te henüz sağlık görevlilerinin gelmediği anda nefesiyle çocuğa hayat vermişti. Bende bu anı ölümsüzleştirmiştim. Aslında bu kare gazeteciliğin, gazetecilerin ne kadar önemli olduğunu gösteriyordu. Bizler olmasak bu kahraman itfaiyecinin yaptığından kimsenin haberi olmayacaktı. Günümüzde gazetecilere, basına yönelik şiddet ve baskı çok üzücü" dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cevdet İşbitirici, bir anlamda kendileri ile birlikte görev yapan gazetecileri onore etmek istediklerini anlatırken, bu yarışmayı sürekli hale getirmek istediklerini söyledi. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğan Haber Ajansı Türkiye Konya Dha Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title