Haberler

İstiklal Aile Sağlığı Merkezi'nin Yapımı Tamamlandı

Güncelleme:

Saraçoğlu caddesi üzerinde yapımı tamamlanan İstiklal Aile Sağlığı Merkezi, içinin de tefrişatının tamamlanmasıyla birlikte en kısa zamanda hizmete açılacak.

Karatay İlçesi Saraçoğlu Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan İstiklal Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışı yapılacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2 Bin m² lik alanda yapımı tamamlanan İstiklal Sosyal Tesisleri bünyesinde hizmete girecek olan Aile Sağlığı Merkezinin bölgede büyük bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti. Çeşitli branşlarda hizmet verecek Aile Sağlığı Merkezinde aynı anda 5 doktorun görev yapabileceğini ifade eden Hançerli, sağlık merkezinin en kısa zamanda hizmet vereceğini söyledi. Belediye olarak hemşerilerinin sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla sosyal tesis inşaatı çalışmalarına hız verdiklerini ve bu kapsamda yapımı tamamlanan İstiklal Sosyal tesisi içerisinde Aile Hekimliği, emekli konağı, muhtar odası, market alanı ve 600 kişilik düğün salonunun bulunduğunu vurgulayan Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi'nin bölge insanının ihtiyacına göre yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit edip, o hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduğunun altını çizdi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Saraçoğlu, İstiklal ve civar mahallelere hizmet edecek olan Sosyal Tesis ve Aile Sağlığı Merkezi'nin hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Hançerli Karatay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title