Haberler

İstanbul Yeni 15 İtfaiye Binasına Kavuştu

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş 15 İtfaiyenin Açılışı İçin Esenyurt'a Geldi.

Başkan Topbaş, içerisinde Beylikdüzü İtfaiyesi'nin de bulunduğu 15 itfaiye binasının toplu açılış töreni için itfaiyenin Esenyurt'taki yeni binasına geldi. Pendik ve Çatalca itfaiye binalarının da canlı bağlantılar yapılarak açılışının yapıldığı törende İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve diğer yetkililer birlikte kurdeleyi keserek 15 itfaiye binasının toplu açılışını yapıtı.

İtfaiyenin Esenyurt'taki, binasında yapılan törende Başkan Topbaş, göreve geldiklerinde 38 olan itfaiye binasını 80'e çıkardıklarını söyleyerek, "Nüfusu 15 milyonu aşan İstanbulumuz dünya ülkelerinin de takip ettiği bir şehir. Bu şehirde hizmet üretmek ve sunmak çok zor! Bizler yöneticiler olarak teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyoruz. İtfaiye sistemimizi daha güçlendirmek için araçlarımızı son teknolojiye uygun olarak donattık. İtfaiyecilerimizi çok ciddi bir eğitimden geçirdik. Bugün İstanbul itfaiyesi dünyanın en donanımlı itfaiyeleri arasındadır" diye konuştu.

Başkan Topbaş'ın konuşmasından sonra, önce Pendik sonra da Çatalca itfaiyelerinin açılışı canlı yayında yapıldı.

Toplu açılışlar için ise İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve diğer yetkililer kurdeleyi birlikte kesti.

Tören sonrasında konuklar itfaiye erlerinin yaptığı gösterileri merakla izledi. Başkan Topbaş ve beraberindekiler daha sonra itfaiye binasını gezdi ve itfaiye araçlarını basına tanıttı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title