Haberler

İstanbul Müzik Haftası, Unutulmaz Konserlerle Devam Ediyor

Güncelleme:

fizy ana sponsorluğunda gerçekleşen fizy İstanbul Müzik Haftası, Zorlu PSM'de tüm hızıyla sürüyor.

Türkiye'nin ilk popüler kültür festivali olma özelliğini taşıyan fizy İstanbul Müzik Haftası'nın ikinci gününe Norveçli indie sanatçısı Erlend Øye'nin La Comitiva ile gerçekleştirdiği performans ve Ayhan Sicimoğlu'nun renkli konseri damga vurdu.

Zorlu PSM'de dünyadan sesler

fizy İstanbul Müzik Haftası'nın ikinci gününde, indie sahnesinde Kings of Convenience ve The Whitest Boy Alive gibi gruplarının yanı sıra solo işleriyle de dikkat çeken Erlend Øye, La Comitiva ile Turkcell Platinum Sahnesi'ndeydi. Norveçli müzisyen, naif melodileri ve içten şarkı sözleriyle sevenlerine büyüleyici bir konser deneyimi yaşattı. Latin müziği denince akla gelen ilk isim olan Ayhan Sicimoğlu ise Studio'da rengarenk, dans ve eğlence dolu bir performansa imza attı. Sicimoğlu, konser sonrası düzenlenen imza gününde sevenleriyle bir araya geldi.

"Teknoloji ve Müzik" tartışıldı

fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında, MediaCat'in içerik sponsorluğunda ücretsiz olarak gerçekleşen oturumların ikinci gününün teması "Teknoloji ve Müzik"ti. "Müziğin Hazine Avcıları: 21.Yüzyılda Plak", "Modern Dünyada Sanatçının Keşfedilme Günlüğü" ve "Nesiller Arası Köprü: Remiks Kültürü" başlıklı oturumlara kültür sanat dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Popüler kültürün dünü, bugünü ve geleceğini mercek altına alan ilham verici konuşmalar, 21 Eylül'e kadar Zorlu PSM Sky Lounge'da devam edecek.

fizy İstanbul Müzik Haftası tüm hızıyla devam ediyor

fizy İstanbul Müzik Haftası, 23 Eylül'e kadar Zorlu PSM'de unutulmaz konserlere, panellere, söyleşilere ve imza günlerine ev sahipliği yapacak. Athena, Bülent Ortaçgil, Teoman, Şebnem Ferah, Kenan Doğulu, Selda Bağcan, Nil Karaibrahimgil, mor ve ötesi ve Gripin gibi yerli sahnenin efsane müzisyenlerini aynı sahnede buluşturacak olan festival, genç yıldızlardan Kalben, Edis, Ece Seçkin ve Alper Erözer gibi isimleri ağırlayacak. Festivalin dünyaca ünlü konukları arasında Peter Kruder & Richard Dorfmeister ortak projesi Kruder & Dorfmeister da yer alacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Bakmadan Geçme

ASFALT MI ERİDİ? Hangi ilde sıcaklık nedeniyle asfalt eridi, kaç derece? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! ZAHİDE YETİŞ programında ne oldu? CANLI YAYINDA baba kızını mı dövdü, olay ne? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Yeşil Yol filmi konusu ne, oyuncuları kim? Yeşil Yol ne zaman, nerede çekildi? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı kim oldu? TBB Başkanı kim seçildi? 6 Haziran Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Haziran burç yorumları nedir? Türkiye meteorolojik afet yaşayacak! Türkiye'de hava sıcaklığı ne olacak? Uzmanlar ne diyor? Uzmanlar uyarıyor! Bu yaz sıcaklık yakıp kavuracak: Türkiye'de meteorolojik afet mi yaşanacak? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 5 Haziran günün maçları nereden izlenir? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 5 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Kurban Bayramı hangi gün? AREFE GÜNÜ NE ZAMAN? İşte bayram tarihleri..
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde kadınlara regl izni

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde kadınlara regl izni

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title