Haberler

İstanbul Live Yeniden Kırmızı'ya Boyanacak!

Güncelleme:

Kırmızı; 18 Nisan akşamı, özgün müziği ile iç isyanını bir kez daha İstanbul Live dinleyicileriyle paylaşacak!

Türkiye'nin, tamamı kadınlardan oluşan tek rock grubu KIRMIZI; 18 Nisan 2012, Çarşamba akşamı, bir türe bağlı kalmadan oluşturduğu özgün müziği ile iç isyanını bir kez daha Istanbul Live dinleyicileriyle paylaşacak!

İdil Çağatay (vokal), Aslı Polat (davul), Ecem Otgucuoğlu (basgitar) ve Saba Arat'tan (elektrogitar) oluşan KIRMIZI; 2010 yılında ilk maxi single çalışmasını yayınlarken, aynı yıl Ozzy Osbourne'un kişisel tercihi ile Turkcell Kuruçeşme Arena konserine ön grup olarak seçildi. 2011'de " Türkiye'nin ilk kadın rock grubu albümü" olan "İsyan"ı piyasaya sunan KIRMIZI, albümün ilk videosunu Hayko Cepkin ile seslendirilen "Çekilin Başımdan" şarkısına çekti.

Hollanda'da gerçekleşen, Avrupa'nın büyük kültür festivallerinden "Festival Mundial"de Türkiye'yi temsil eden grubun albümü Amerika ve İngiltere radyolarında yayına alınırken, KIRMIZI; Türkiye'nin en çok sevilen dizilerinden "Yalan Dünya"nın 7. bölümünde de performans konuğu olarak ekranlara geldi.

Major Müzik Organizasyon – Eyüp İblağ'ın program yönetimini devraldığı Istanbul Live; yeni sezonda sadece iyi müzik yapan isimlere yer verme politikasıyla yola çıktı. Istanbul Live'da ayrıca, izleyicilerin konser öncesi ve sonrasında yine iyi müzik eşliğinde vakit geçirebilecekleri bir "Lounge Bar" açıldı. Ziyaretçiler, 3. katta bulunan canlı müzik salonuna; giriş katındaki bu "Lounge Bar"da Lounge Bar özel asansör ve merdivenleri kullanarak giriş yapıyor. Istanbul Live, böylece izleyicisine giriş katında özel bir servis sunuyor.

İstiklal Caddesi Ağa Camii'nin sokağında bulunan Istanbul Live'da, gerçekleşecek konserlerin kapı açılış saati 21:00. Konser biletleri Biletix'ten ve Istanbul Live'dan temin edilebilir.

Bilgi için: www.istanbulliveperformance.com

www.biletix.com

Bilet Fiyatları: KIRMIZI: 20 TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ozzy Osbourne Aslı Polat Türkiye Güncel Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Bakmadan Geçme

ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Şırnak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Şırnak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title