Haberler

İstanbul'da Yağmur ve Fırtına Trafiği Felç Etti

Güncelleme:

İstanbul'da akşam saatlerinde yağışlı havanın etkisiyle trafik durma noktasına geldi. Metrobüs duraklarında yoğunluk yaşanırken, fırtına nedeniyle vatandaşlar yürümekte zorlandı.

İSTANBUL'da akşam saatlerinde yağışlı havanında etkisiyle trafik durma noktasına geldi. Metrobüs duraklarında yoğunluk yaşanırken, fırtına nedeniyle vatandaşlar yürümekte zorlandı. İş çıkış saatlerinde yağmurunda etkisiyle trafik durma noktasına geldi.

İstanbul'da etkili olan yağmur ve fırtına etkisini sürdürüyor. Akşam iş çıkış saatlerinde, yağmurlu havanında etkisiyle trafik durma noktasına geldi. 18.30'da İBB'ye ait trafik yoğunluğu haritasında yoğunluk yüzde 83'e ulaştı. Mecidiyeköy D-100 Karayolu'nda trafik durma noktasına geldi. Metrobüs duraklarında yaşanan yoğunluk da dikkat çekti. Fırtına nedeniyle Taksim'de vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar rüzgar nedeniyle şemsiyelerini güçlükle tutabildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Fırtına Hava Durumu İstanbul Trafik Yaşam Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title