Haberler

İstanbul B.b. Teknik Direktörü Erdem: "Hedefimiz Ligi İlk 8 Takım Arasında Tamamlamak"

Spor Toto Süper Lig'in 17.haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da hazırlıklar başladı.

"can ARAT'LA İLGİLİ KULÜBÜMÜZ TÜM HUKUKSAL BAŞVURULARI YAPMIŞTIR"

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da hazırlıklar başladı.

Lacivert-turunculu takımın teknik direktörü Arif Erdem, Sivasspor karşısında sergiledikleri futbolu beğenmediğini yineleyerek, "Sivasspor, bu ligin agresif, iyi mücadele eden bir takımı. Açıkcası dün sergilediğimiz performans beni memnun etmedi. Böyle kötü performansa rağmen 1 puan almak benim adıma sevindirici oldu. Aslında bizim gerçek oyunumuz bu değil. Son 4-5 haftalık döneme baktığımızda iyi futbolumuzu skora yansıtamıyorduk ve elimizden kaçırdığımız takımlar oldu. Ancak dünkü maç benim için üzücüydü. İstediğimiz oyunu bir türlü sahaya yansıtamadık ama akabinde kaybetmedik. O da mutluluk verici. Dediğim gibi önemli olan böyle güçlü, mücadele eden, fizik anlamında kapasitesi yüksek olan takımlara karşı kaybetmemek bizim adımıza sevindirici. Kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı, olmadı. Futbolda bunlar da var. Bu ligde her takım, her takımı yenebiliyor. Gençlerbirliği'yle son maçımızı oynayacağız ve orada en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Belki istediğimiz 3 puanı oradan çıkartabiliriz. Sivasspor müsabakasındaki oyundan memnun olmadığımı futbolcularıma da belirttim. Onlar da memnun olmadıklarını ifade ettiler. Tabii ki inişli çıkışlı grafikler çizeceğiz ama kaybetmemek de bir mutluluk. Ancak bununla tatmin olabiliyoruz" şeklinde konuştu.

Erdem, şike soruşturması kapsamında tutuklanan ve geçtiğimiz günlerde tahliye edilen eski futbolcuları İbrahim Akın ve İskender Alın'ın durumlarının, kulübü ister istemez etkilediğini vurgulayarak, "Hayatta her şeye alışmak zorunda oluyorsunuz. Futbolcularımızın belirli şeylerle itham edilmesi, mahkeme sürecinin sonucunda verilen kararla tahliye edilmeleri onlar adına da, bizim adımıza da sevindirici. En azından özgürlüklerine kavuştular. Kulübümüz gerekli açıklamayı o dönemlerde yapmıştı, bu futbolcuların sözleşmelerini feshetmişlerdi. Bu saatten sonra bizim bu konuyla ilgili söyleyecek sözümüz yok. Sonuçta kulübümüz belirli kararları vermiştir. Bu konulardan kulübümüz muhakkak yaralar almıştır ama önemli olan o yaraları çok çabuk sarıp yolumuza devam etmek. Abdullah Avcı yıllarca burada emek verdiğimiz bir meslektaşımdı, abimdi. Çok güzel günler geçirdik ve sonuçta bayrak devir teslimi oldu. Gitmiş olduğu yer çok anlamlı ve onurlu bir yer. Milli takımda çok büyük işler yapacağı ümidini taşıyorum. Bütün dualarım o yönde. Burada bana verilen görevi en iyi şekilde devam ettirmeye çalışıyorum. Sonuçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor gene aynı hedefler doğrultusunda hareket edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Tabii ki inişli çıkışlı devreler olacaktır ama en hafif biçimde bu inişleri atlatıp her zaman zirveye koşan, orada olmaya çalışan ve hedefleri doğrultusunda hareket eden bir takım olarak yoluna devam edecektir" ifadelerini kullandı.

"KULÜBÜMÜZ, CAN ARAT'LA İLGİLİ TÜM HUKUKSAL BAŞVURULARI YAPMIŞTIR"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem, Can Arat'ın Kayserispor karşısında oynatılmamasıyla mağdur edildiklerini bir kez daha dile getirirken, kulübün ve futbolcunun haklarını hukuksal alanda yakından takip ettiklerini söyledi. Erdem, bu konu hakkında şu şekilde konuştu;

"Can Arat'la ilgili kulübümüz tüm hukuksal başvuruları yapmıştır. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gelecek karar doğrultusunda hareket edilecektir. Ben o gün de aynı açıklamayı yapmıştım, bazı şeyler bu kadar ucuz olmamalı. Eğer bu kadar ucuzsa onun da bedeli ağır olmalıdır diye düşünüyorum. Bizim söyleyebileceklerimiz sınırlıdır. Biz belirli bir makamın ya da mevkinin yerinde olan insanlar değiliz. Ben sadece teknik direktörüm ve saha içindeki olaylarla ilgilenen bir adamım. Saha dışındaki olaylara ilgilenecek olan kulübümüzdür, başkanımızdır, yöneticilerimizdir ve avukatlarımızdır. Onlar da gerekli başvuruları yapmıştır. Sonucu hep beraber takip edeceğiz."

"HEDEFİMİZ LİGİ İLK 8 TAKIM ARASINDA TAMAMLAMAK"

Erdem, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını ise şu ifadelerle değerlendirdi;

"Sezonun ilk yarısının tamamlanması için son maçımız kaldı. Biz İstanbul Büyükşehir Belediyespor olarak 5 senedir süre gelen ortalamamızla 1 maç eksik olmasına rağmen hemen hemen aynı puandayız. En iyi dönemde ligin ilk yarısını 26 puanla tamamlamışız. Şu an 24 puandayız ve 1 maçımız eksik. Gençlerbirliği'nden de 3 puan alıp belki bunun da üstünde bitireceğiz. Hedeflerimiz belli, ilk 8 takımın içerisinde yer almak istiyoruz. İkinci yarı hem bizim adımıza, hem de diğer takımlar adına zorlu geçecek. Bakıldığı zaman belirli takımlar çok güzel ivmeler yakaladılar ve çok güzel puanlar kazandılar. Biz de ligin ikinci yarısında iyi bir ivme yakalarsak istediğimiz yerlere ulaşacağız. Hedeflerimiz doğrultuda çalışıyoruz. İnşallah sezonu ilk 8 takım arasında tamamlarız."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title