Haberler

İsrail ordusu Batı Şeria'da baskınlar düzenledi, bir Filistinli yaralandı

Güncelleme:

İsrail ordusu, Batı Şeria'nın farklı bölgelerinde düzenlediği baskınlar sırasında bir Filistinliyi yaraladı. Filistin Kızılayı ambulans ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralı, İsrail'e geçişler için kullanılan Taybe Sınır Kapısı yakınında ateş açılması sonucu yaralandı.

İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyi ve güneyindeki farklı yerlere düzenlediği baskınlar sırasında bir Filistinliyi yaraladı.

Filistin Kızılayından yapılan açıklamada, Kızılay ambulans ekiplerinin, kuzeydeki Tulkerim şehrinin merkezinde Batı Şeria'dan İsrail'e geçişler için kullanılan Taybe Sınır Kapısı yakınında, İsrail askerlerinin ateş açması sonucu yaralanan 1 Filistinliyi hastaneye kaldırdığı belirtildi.

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberinde de söz konusu kişinin Tulkerim'in kuzeyindeki Zeyta beldesindeki İsrail tarafından inşa edilen Ayrım Duvarı yakınında bulunduğu sırada yaralandığı ifade edildi. Haberde, İsrail güçlerinin yaralı genci Taybe Sınır Kapısı'na taşıdığı, oradan da Filistin Kızılayına ait ambulans ile Tulkerim'deki Sabit Sabit Hastanesine götürüldüğü aktarıldı.

WAFA'nın haberinde ayrıca İsrail güçlerinin kuzeydeki Cenin kentinin batısındaki Yabud beldesine baskın düzenlediği ifade edildi. Haberde, İsrail güçlerinin baskın sırasında araçla çarparak bir kişiyi yaraladığı, ana caddeyi trafiğe kapattığı ve Filistinlilerin evlerinde arama yaptığı kaydedildi.

Güneyde ise İsrail güçlerinin Beytüllahim şehrinin kuzeyindeki Ayide Mülteci Kampı'na düzenlediği baskın sırasında kullandığı göz yaşartıcı gazdan çok sayıda kişinin etkilendiği belirtildi.

Filistinli aktivistler de İsrail ordusuna bağlı bir askeri gücün Tulkerim'in kuzeyindeki Deyr el-Gusun beldesine baskın düzenlediğini belirtti.

Aktivistler, sosyal medya platformlarında yayınladıkları videolarda baskın sırasında Filistinliler ile İsrail güçleri arasında çıkan çatışmanın seslerinin duyulduğunu belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Batı Şeria Filistin Kızılay İsrail İnsan Hakları Uluslararası İlişkiler Dünya Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

Bakmadan Geçme

Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada? Mehmet Akif Ersoy hangi takımlı? Sunucu Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor? Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor?
Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title