Haberler

İsmail Hakkı Edebali'den Başkan Özgen Keskin'e Ziyaret

Güncelleme:

AK Parti Yıldırım belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali, görevdeki Yıldırım belediye Başkanı Özgen keskin'i ziyaret etti.

İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı ile beraber Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'i ziyaret etti. AK Parti'nin siyaset anlayışının halka hizmeti esas aldığını belirten İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Edebali, "AK Parti olarak Yıldırım'a iki dönem hizmet eden Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın uyguladığı ve bayrak yarışı olarak algıladığımız parti düsturumuz Yıldırım'da da örnek olacaktır. Bugünden sonra Hizmet bayrağını devralmak üzere yoğun şekilde çalışacağız" dedi.

Kutlu diyar Yıldırım'a hizmeti kutsal kabul ettiklerini ve o bu yönde çaba göstereceklerini aktaran AK Parti Yıldrırım Belediye Başkan Adayı Edebali, "Bizim geçmişten gelen parti disiplinimiz hizmeti öngörmektedir. Başkanın isminden çok halka ne kadar hizmet edildiği esastır. Bu anlayışla yarınlara hazırlanıyoruz" dedi.

BAŞKAN KESKİN, BAŞKAN ADAYI EDEBALİ'YE BAŞARI DİLEDİ

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, parti görevlerinin şekil ve zamanının hiçbir önem taşımadığını dile getirerek, "Genel Merkezimiz 30 Mart 2014 yerel seçimleri için İsmail Hakkı Edebali ismine karar vermiştir. Bundan sonra bize düşen kendisinin yanında olmaktır. Başarılar diliyorum. Bizler partimizin neferleri olarak hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı da Yıldırım için geçmişten bugüne yapılan tüm çalışmaların vatandaşın geleceğine ve mutluluğuna yönelik olduğuna dikkat çekti. 2002 seçimleri sonrası tüm Türkiye'de olduğu gibi Bursa'da ve Yıldırım'da halkın nasıl hizmet yapıldığını gördüğünü aktaran Yazıcı, 2014 yerel seçimleri sonrasında da aynı yöndeki hizmet anlayışın süreceğini söyledi.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e çalışmaları olduğunu söyleyen Hüdai Yazıcı, "Bugüne kadar yapılan hizmetler bundan sonra da artarak devam edecektir. Artık Genel Merkezimizin belirlediği adayımız olan İsmail Hakkı Edebali yanyana kolkola bir seçim çalışmasına giriyoruz. Partimiz birlik ve bütünlük içerisinde bir kez daha Yıldırımlılar'ın teveccühüne mazhar olmak için çalışacak" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Hakkı Edebali Özgen Keskin Ak Parti Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title