Haberler

IŞİD, Öldürdüğü Kişileri Ana Cadde Levhalarına Asıyor!

Güncelleme:

IŞİD terör örgütü Irak'ın Kerkük ilinde öldürdüğü 8 kişinin cesedini baş aşağı astı.

Terör örgütü IŞİD militanları, Irak'ın Kerkük kentindeki Havice'de, öldürdükleri kişilerin cansız bedenlerini sokağa astı. Yayınlanan fotoğraflarda sekiz kişinin cesedinin asıldığı görülüyor.

CESETLERİ LEVHAYA ASTI

Daily Mail'de yer alan habere göre; her seferinde kan donduran yöntemlerle infazlar gerçekleştiren terör örgütü IŞİD bu defa da kasabanın girişinde bulunan ana caddedeki levhaya ceset astı.

BAZILARINDA ASKER KIYAFETİ VAR

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, Hawice kasabasının girişindeki metal levhaya asılan cesetlerin bazılarında askeri kıyafet giydiği gözlendi. Ama öldürülenlerin asker olup olmadığına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Araçlarıyla kasabaya giriş çıkış yapan her araç dehşet veren bu manzaraya şahitlik etti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kerkük Irak Dünya Güncel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 29 Mayıs Survivor elenen isim! İSTANBUL'UN FETHİ KISA MESAJLAR! 29 Mayıs İstanbul'un Fethi anlamlı, güzel ve resimli sözler neler? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 29 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500

Yorumlar (93)

dogru sözlumobilWeb@haberler.com:

yorum yapan bazi arkadaslar bu göruntulere sasiriyor gibi muslumanların her kötulugu yapabilecek insanlar oldugunu sanki bilmiyorsunuz

4
920
yanıtYanıtla
mhp limobilWeb@haberler.com:

İşid boş yere cana kıymaz.mutlaka suçları vardır.çünki bu insanlar Allah yolunda gidiyorlar.

225
56
yanıtYanıtla
Artık mhpMobil-IOS:

Sevgili seçmenlerim biliyorsunuz seçim yaklaşıyor makarnalarınız stoklandı gelecek kışın kömürleri çıkarılıyor işçilerimiz canla başla 940 tl ye çalışıyorlar askeri ücrete seçimden sonra 50 tl zam söz emekliye 24 tl zam verecez soğan ekmek yemeye devam edin saray kollarımız değişti tanesi 10 bin tl sizleri yormadan demek isterim ki iyisiniz maşşallah oylarınızı bekleriz AK PARTİ .

137
23
yanıtYanıtla
PEŞMERGE MERVEmobilWeb@haberler.com:

GAGAVUZ HUN GÖKTÜRK OĞUZ SELÇUKLU OSMANLI VE BEN KIROLAR SİZ SAYIN BAKALIM GÖRELİM KİMSİNİZ

41
65
yanıtYanıtla
...:

TÜRKLER TARİH SAHNESİNE ÇIKMIŞ EN İKİYÜZLÜ DEVLETLERİ KURMUŞLARDIR. TÜRKİYE OSMANLI SELÇUKLU HEPSİ KANDAN VE TALANDAN BESLENMİŞ.

6
77
yanıtYanıtla
PEŞMERGE MERVEmobilWeb@haberler.com:

ASIN KÜRTLERÏ

72
10
yanıtYanıtla
faşist kurdiye cevapMobil-ANDROID:

kurdi... nicli pis faşist senin ne farkın var bu barbarlardan, aynı haltsınız..yani insanlığa belasınız..isminiz illiyetiniz farklı olsa da faşistlerin kafası hep aynı pislik.

67
1
yanıtYanıtla
metin kızılMobil-ANDROID:

kurdun ağı buyuk olur insanım diyenler utansın

3
51
yanıtYanıtla
Baba:

Zalimler için yaşasın PKK

12
37
yanıtYanıtla
HedefTuranMobil-IOS:

bugün kürtlere karşı bu kadar nefret varsa suçlu kimdir aceba..

4
37
yanıtYanıtla
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title