Haberler

IŞİD, Yeni Saldırısının HD Görüntülerini Yayınladı

Güncelleme:

Şiddette sınır tanımayan IŞİD, bu kez de HD prodüksiyonla katliam yaptı!

Bağdat'ın güney batısında Zoba ormanlık bölgesinde terör örgütü IŞİD, gönüllü halk topluluğu askerlerine ait güvenlik noktasına düzenlendiği baskında 9 askeri öldürdü ve noktada bulunan silah deposuna el koydu.

Terör örgütü IŞİD kanlı saldırısını yine HD olarak kaydetti ve kurgu ile klip haline getirerek sosyal medyada yayınladı.

ŞİDDET OLAYLARININ ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Irak'ta şiddet olaylarının ardı arkası kesilmiyor. Başkent Bağdat'ın farklı bölgelerini hedef alan saldırılarda 15 kişi öldü, 16 kişi de yaralandı. Bağdat'ın batısındaki el-Amiriye bölgesinde bir halk pazarında sivilleri hedef alan bombalı saldırıda 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Bağdat'ın kuzeyinde yer alan el-Raşidiye bölgesinde lokantaların bulunduğu bölgede gerçekleşen bombalı saldırı sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.

Bağdat'ın el-Kenat bölgesinde ise kimliği belirsiz silahlı kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi, Savunma Bakanlığı'nda görevli Binbaşı'nın hedef alındığı saldırı sonucu Binbaşı hayatını kaybederken yakınındaki bir subay da yaralandı.

Öte yandan Bağdat'ın Karrade bölgesinde seyir halinde bir araçtan açılan ateş sonucu 1'i kadın 2 kişi yaralandı, yaralılar bölgede bulunan vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı.

SAMARRA'DA ÇİFTE İNTİHAR SALDIRISI

Samarra'da çifte intihar saldırısı Irak'ın Selahattin iline bağlı Samarra ilçesinde çifte intihar saldırısı düzenlendi. Samarra polis müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, ilçenin merkezinde bulunan Vatban caddesinde gönüllü halk güçlerine ait bir binanın önce bomba yüklü araçla ardından canlı bombayla hedef alınması sonucu 8 kişi öldü 17 kişi de yaralandı. Çifte saldırıdan hemen sonra IŞİD, 7 araçlık konvoyla ilçenin batısındaki kontrol noktasına saldırdı, saldırıya havadan ve karadan karşılık veren emniyet güçleri 70 IŞİD militanını yok etti ifade edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Samarra Bağdat Irak Politika Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

500

Yorumlar (31)

Tc:

55 ülkenin yardımıyla alınan başarı oda başarı sayılırsa hala ötüyorlar, kürtler kadar ırkçı millet gören varmı?

13
25
yanıtYanıtla
Xboy Türk KontrgerillamobilWeb@haberler.com:

Pkklılar ölsünde nası ölürse ölsün.. Patent Xboy

15
19
yanıtYanıtla
silanmobilWeb@haberler.com:

Ulan fasolar kurtlerin kanini icseniz doymassiniz .isid turkiyeyede sizmissa bir suru sivil vatandasa zarar verebilir.canli bomba eylemleri yaparak.o zamanda bakalim atiptutacakmisiniz.

25
8
yanıtYanıtla
GM:

ALLAH DEYİP İSLAMI VURUYORLAR KAFİRLER

26
5
yanıtYanıtla
KURT BEYmobilWeb@haberler.com:

Bu günün güzel haberi

13
17
yanıtYanıtla
meso:

02:38 de birisi sık sık o tarafa sık diyor lan ypg sizi attı ya kobaneden sıra heryerden inşallah

19
7
yanıtYanıtla
ttttmobilWeb@haberler.com:

samimi yürekli adamlar...neşitlerde çok güzelmiş.

11
13
yanıtYanıtla
...:

BUNLARA KİM ASKERİ EĞİTİM VERMİŞSE İYİ EĞİTMİŞ

16
5
yanıtYanıtla
tttmobilWeb@haberler.com:

Zalimin sonu yok .... Kahrolsun iş it

17
3
yanıtYanıtla
Xboy Türk KontrgerillamobilWeb@haberler.com:

Gebertin pekekelileri hepsi ölsün

8
10
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title