Haberler

İşçilerden 'Sessiz Eylem'

Denizli'de Basma ve Boya Sanayi Fabrikası'nın 2009 yılında üretimi durdurması ardından 10 aylık ücret ve kıdem tazminatlarını alamayan işçiler, Organize Sanayi Bölgesi'nde eylem yaptı.

Denizli'de Basma ve Boya Sanayi Fabrikası'nın 2009 yılında üretimi durdurması ardından 10 aylık ücret ve kıdem tazminatlarını alamayan işçiler, Organize Sanayi Bölgesi'nde eylem yaptı. İşçiler, ağızlarını siyah kurdeleyle kapatıp, sessizce eski patronları Esat Sivri'yi protesto etti.

Kısa süre önce Denizli Basma ve Boya Sanayi (DEBA) fabrikası önünde kuru soğan ve ekmek yiyerek protesto eylemi düzenleyen işçiler, bu kez de sessiz eylem yaptı. Organize Sanayi Bölgesi girişinde toplanan 30 kadar işçi, ağızlarını siyah kurdeleyle kapattı. Mesai bitiminde yapılan eyleme, yoldan geçen servis araçlarının şoförleri de korna çalarak destek verdi. İşçilerden biri kendilerini cep telefonuyla görüntüleyen güvenlik görevlisine tepki gösterdi.

Yaklaşık 1 saat ağızlarında siyah kurdeleyle sessiz eylem yapan işçiler adına açıklamayı, TEKSİF Sendikası Başkanı Recep Oktay yaptı. Oktay, işçilerin alacakları ödenene kadar eylemlere devam edeceklerini belirterek, "Geçen gün kuru soğanlı ekmek yiyerek fabrika önünde eylem yaptık. Bu kez de Organize Sanayi Bölgesi'nde sesimizi duyurmak için sessiz eylem yapıyoruz. 850 işçinin 10 aylık ücret ve kıdem tazminatları ödenene kadar çeşitli eylemler yapmaya devam edeceğiz" dedi. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title