Haberler

Genç Kız, İş Teklifine Evet Deyip Evinde Kaldığı Patronunun Tacizine Uğradı

Güncelleme:

Sosyal medyada tanıştığı adamın iş teklifine 'evet' deyip İstanbul'a gelen genç kız, evinde kaldığı patronunun tacizine uğradığını söyledi. Genç kız, "Sabah uyandığımda odamda gördüm. Üzerime çıktı ve beni zorla öptü. Başıma silah dayadı." dedi.

Sosyal medya üzerinden tanıştığı Tahir İ.'nin iş teklifine 'evet' deyip İstanbul'a gelen B.Y isimli genç kız, evinde kaldığı Tahir İ.'nin tacizine uğradığını söyledi. B.Y, "Sabah uyandığımda odamda gördüm. Üzerime çıktı ve beni zorla öptü. Başıma silah dayadı." dedi. B.Y adlı kadın savcılığa suç duyurusunda bulundu.

"PARAYI ALDIKTAN SONRA EVİNE GEÇTİK"

Televizyonlardaki bazı stil programlarına yarışmacı olarak da katılan B.Y savcılık ifadesinde şunları anlattı: "Şüpheli Tahir ile Kasım 2017 tarihinde sosyal medya üzerinden tanıştım. Bürosu olduğunu, yanında çalıştırmak için personel aradığını söyledi. Karşılıklı anlaştık. İstanbul'a geldim. Aynı gün Pendik'te bir eve gittik. Kredi çekeceğimi, paraya ihtiyacım olduğunu anlattım. Yardımcı olacağını söyledi. 2017'de 14 bin TL kredi çektim. Parayı aldıktan sonra Tahir İ.'in evine geçtik. İşe başlamam karşılığında 1000 dolar para verecekti."

"SABAH KALKTIĞIMDA ONU ODAMDA GÖRDÜM"

'Bir gün daha bekle yarın vereyim' dedi. Evden ayrılmak istedim, otelde kalacağımı söyledim. Bir gün daha kalmam için kanser hastası kızı olduğunu söyledi. İnandım, o gece evinde kaldım. Evine arkadaşı geldi. Beraber alkol aldılar. Onlar alkol alırken, odama geçtim yattım. Sabah kalktığımda şüpheli Tahir'i odamda gördüm.

"SİLAH ÇEKİP BAŞIMA DAYADI"

Üzerime çıktı, beni zorla öptü. Çığlık attım, korktu üzerimden kalktı. Ağzımı kapatarak evdeki arkadaşının duymamasını sağladı. İçerisinde çektiğim 14 bin TL para bulunan çantamı alarak evden çıkmaya çalıştım. Kapı kilitliydi, açamadım. Tahir bu sırada silah çekip başıma dayadı, 'İçerdeki arkadaşıma güvenme, ikinizi de burada öldürürüm, kimsenin ruhu duymaz' dedi ve beni yumrukladı."

(Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

500

Yorumlar (143)

king_lion:

hayatımda bu kadar saçma ve mantıksız bir senaryo görmedim. sosyal medyadan tanıştığın adamın evine gidecen 14. 000 TL kredi çekecen o parayla da adamın evinde kalacan. sonra yok efendim sabaha karşı odama gelmiş miş . Emniyet bu senaryona inanırsa vay türk polisinin haline.

34
2
yanıtYanıtla
MERVE:

Allah kafa vermiş içinede beyin koymuş ki doğruyu yanlışı ayırt et diye. Bizi hayvanlardan ve diğer canlılardan ayıran özellik budur bacım sen hangi akla hizmet elin adamının evinde kalıyosun hemde şehir dışından gelip. Dua et daha kötü şeyler olmamış kimseye güvenmemen gerektiğini öğrenmiş oldun.

31
2
yanıtYanıtla
GEVEZE:

yalan söyleme !!!

yanıt2
yanıt0
tamam:

senin hiç aklın na yatıyormu sadece öpmuş diye ?kim bilir kaç kere öpmuştur ama nerden ?

yanıt4
yanıt0
hakan:

adam kesin vurduktan sonra parasını vermedi kızın kız da hemen şikayet güzel numara ne işin vardı acaba tanımadığın adamın evinde

30
2
yanıtYanıtla
AKLIN YOLU BİR:

benim de aklıma ilk o geldi, başka açıklama bulamadım

yanıt3
yanıt0
ADA:

Tamamen yalan istediği kadar para alamayınca böyle bir senaryo yazmış kadın hiç inandırıcı değil

31
0
yanıtYanıtla
kız:

ya ben bu kızları anlamıyorum ne işin var senin tanımadığın adamın evinde

29
0
yanıtYanıtla
Merto ağa:

anlayanlara sor goçum

yanıt0
yanıt0
bak sen şu işe:

Sen kalk memleketinden adamın şehrine git sonra evine git yatılıya kal sonra beni bilmem ne yaptı falan filan şimdi bi şey derdim de sayın yönetici kızar

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 143 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title