Haberler

İnegöl Belediyespor 1. Ligde

Güncelleme:

Ankara´da yapılan Erkekler 2. Ligi final grubu müsabakaları sonucunda İnegöl Belediyespor 1. Lige yükseldi.

İnbegöl'e büyük bir gurur yaşatan Belediyespor Voleybol Takımı; grubunda 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 4 puanla Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi´ne yükselme başarısı gösterdi.

Voleybol 2 lig A kategorisinde oynadığı 22 maçta 19 galibiyet ve 3 mağlubiyetle ligi 2.sırada tamamlayan İnegöl Belediyespor, A grubunda Altınordu Konak, Düzce Belediyespor ve Bahçeli Evler Belediyespor ile birlikte play-off oynamaya hak kazanmıştı.

Play-off çeyrek final maçları Nevşehir Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda oynandı. Burada Altınordu Konak, İnegöl Belediyespor, Tokat Plevne Belediyesi ve Bahçelievler Belediyesi final oynamaya hak kazandı. İnegöl Belediyespor burada oynadığı 3 maçı kazanarak 1.lig yolundaki rakiplerine gözdağı verdi.

Ankara'da 12,13,14 Nisan tarihlerinde oynanan play-off final maçları ise İnegöl Belediyespor, Bahçelievler'e 3-2 yenildi. İkinci gün, Belediye Plevne'ye set vermeden İnegöl Belediyespor maçı 3-0'lık skorla kazandı. Grubun son maçı olan üçüncü gün ise grup lideri Altınordu Konak Belediyesi'ne 3-0 yenilen İnegöl Belediyespor bu Play-off müsabakalarında topladığı 4 puan ile grup ikincisi olarak, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'ne yükselme başarısını gösterdi.

Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde 1. Lige yükselme başarısı gösteren İnegöl Belediyespor´un madalya ve kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Burak Sertcan verdi. Üçüncü sırada yer alan Belediye Plevne´nin şiltini ise İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş verirken dördüncü Bahçelievler Belediye´nin şiltini Merkez Hakem Kurulu Üyesi Uğur Karakaş takdim etti.

Sporcu ve teknik heyetin büyük bir mutluluk yaşadığı maç sonunda konuşan Belediyespor Onursal Başkanı Alinur Aktaş; "Öncelikle bu mutluluğu bizlere yaşatan teknik heyete, sporcularımıza ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İyi bir sezon geçirdik. Arkadaşlarımız sezon boyu disiplini elden bırakmadılar. Yeni olduğumuz voleybol branşında önce ligde ilk 4 takım arasına kaldık. Sonra Nevşehir'de oynanan müsabakalarda grubumuzda ilk 2'ye girmeyi başardık ve diğer grubun 2 takımıyla finale yükseldik. Ankara'da da iyi sonuç alarak 1.lige yükseldik. Çok güzel bir duygu. Güzel İnegöl'ümüzün ismini daha fazla duyulması anlamında güzel bir başarı oldu. Artık şehrimizde; GS, FB, Arkas, Halkbank gibi marka takımları ağırlayacağız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, bu başarıyı tüm ilçe halkımıza armağan ediyorum."

Başkan Aktaş; aynı başarıyı futbol branşında da İnegölspor olarak yaşamayı arzu ettiklerini belirterek, son haftaya kadar ligdeki iddalarını sürdüreceklerini ve PTT 1.lige yükselmek istediklerini sözlerine ekledi.

Puan Durumu

Altınordu Konak Belediyesi 9 (9-1)

İnegöl Belediyesi 4 (5-6)

Belediye Plevne 3 (4-6)

Bahçelievler Bld. 2 (3-8)

Kaynak: Bültenler / Güncel

İnegöl Belediyespor Bahçelievler Altınordu Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title