Haberler

Hilafet çağrıları yapan imamın hedefinde bu kez kadınlar var: Sokaklar kasap dükkanı gibi

Güncelleme:

Son dönemde hilafet çağrılarıyla gündeme gelen Ankara Melike Hatun Cami İmamı Halil Konakçı'ya ait yeni bir video sosyal medyada gündem oldu. Skandal ifadelerle dolu videoda Konakçı kadınlar için "Sokaklar kasap dükkanı gibi. Dedelerimizin yatak odasında göremediği kıyafetleri biz artık çarşıda pazarda görüyoruz" ifadesini kullanırken, erkeklere de "Ya hiç mi kıskanmıyorsun lan? Kızın, karın öyle sokağa çıkarken, video paylaşırken hiç mi vicdanın sızlamıyor?" sözleriyle tepki gösteriyor.

Daha önce hilafet çağrısıyla gündeme gelen Ankara Melike Hatun Cami İmamı olarak bilinen Halil Konakçı'ya ait yeni bir video düştüğü andan itibaren interneti resmen ayağa kaldırdı.

"ET GÖRMEKTEN İÇİMİZ DIŞIMIZA ÇIKIYOR ARTIK"

Sosyal medyada paylaşılan videoda kadınlar için "Bak sokaklar ne hale geldi! Kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık. 100 yıl önce dedelerimizin yatak odasında göremediği kıyafetleri biz çarşıda pazarda plajda görüyoruz" gibi skandal ifadeler kullanan Konakçı erkeklere yönelik de tepki çeken sözler sarf ediyor;

"YA HİÇ Mİ KISKANMIYORSUN LAN?"

"Bu kadınların başında yok mu adamları abileri babaları kocaları? Geçtim helali haramı hadi buna inanmıyorsun. Tamam ateistsin, imanın zayıf... Ya hiç mi kıskanmıyorsun lan? Kızın, karın öyle sokağa çıkarken, video paylaşırken hiç mi vicdanın sızlamıyor? Benim aklım bu işi almıyor. Allah sonumuzu hayretsin."

SOSYAL MEDYA RESMEN AYAĞA KALKTI

Yüzlerce sosyal medya kullanıcısı imamlık yapan Konakçı'ya ait videoya tepki yağdırırken, yapılan yorumlar sonrası konu kısa sürede Twitter'da TT oldu. Özellikle kadınlar kendileri hakkında skandal ifadeler kullanan Konakçı'ya yönelik sert ifadeler kullanırken, erkekler de yayınlanan videoyla ilgili eleştirilerde bulundu. Yorumlar arasında en dikkat çeken, "Bu zihniyetler yüzünden şiddet görüyoruz, taciz ediliyoruz, öldürülüyoruz" ifadesi oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Twitter Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (84)

metin:

bir gün Özgürlüğünüz elinizden alınırsa giydirirler burkayı.. sonra mumla ararsınız beğenmediğiniz Çağdaş Türkiyeyi. bırakın kim ne giyerse giysin neye inanırsa inansın. kimi ne alakadar eder?

368
326
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Allah razı olsun hocamızdan

325
191
yanıtYanıtla
Yusuf Yaşar:

Ahir zamanda dinin emirleri saçmalık olarak kabul edilecekti. Nitekim artık öyle de oldu.din saçmalık, şeytanın emirleri doğruluk olarak karşımıza çıkmaktadır. Hocanın söyledikleri dinin emirleridir. Ama maalesef linç edilecektir.Allah yardımcısı olsun.

424
86
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Eline diline ağzına sağlık hocam Allah senin gibi gerçek hocaların sayısını artırsın.

295
182
yanıtYanıtla
mehmet can:

helal olsun doğruları söylüyor

355
70
yanıtYanıtla
Hasan Korkmaz:

Hocayı eleştirenlerin mümin olduklarını sanmıyorum. Uçkuruna düşkün, alkolik kişilerdir diye düşünüyorum. Din nasihattır. Alan iflah olur. Almayansa helak olur.

343
72
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Bu sarıklı herif sadece tebliğle mükellef. Kainatın Efendisine bile kafirun suresiyle uyarmış ve sadece tebliğle mükellefsin diye buyurmuş Yüce Allah bu sarıklıya mı ayrıcalık tanıdı.

yanıt29
yanıt136
bekir yapici:

kardesim hristiyan avrupa ülkeleri müslüman degil alkol ve uckur olayi bol ama onlar helak falan olmamislar demekki insanlarin dinleri kadar kendi ahlak anlayislari karekter ve milli kültürleride önemli degilmi.

yanıt33
yanıt64
Sessiz Sessizz:

Davud Bakara Suresi, 216. ayet: Savaş, hoşunuza gitmediği halde üzerinize yazıldı (farz kılındı). Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz

yanıt62
yanıt9
Kemal gulec:

Hoca sen beynini ört önce sayenizde deizim patladı bi bitmediniz

74
337
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title