Haberler

İkinci Başkan Hun Bu İnançla Süper Lige Çıkarız

Ptt 1. Lig play-off 2'nci maçında deplasmanda Ankaraspor ile 1-1 berabere kalarak adını finale yazdıran Samsunspor'da büyük sevinç yaşanıyor.

Ptt 1. Lig play-off 2'nci maçında deplasmanda Ankaraspor ile 1-1 berabere kalarak adını finale yazdıran Samsunspor'da büyük sevinç yaşanıyor. Finalde, Orduspor'u her 2 maçta da mağlup eden Mersin İdman Yurdu ile pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Kırmızı-Beyazlılar, bu maç için yarın Ankara'dan İstanbul'a geçecek ve kampa girecek. Güçlü bir rakip karşısında tur atlamanın sevinci içerisinde olduklarını vurgulayan Samsunspor İkinci Başkanı Recep Hun, başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

İSTANBUL YOLCULUĞU YARIN

Camia olarak Süper Ligi çok istediklerini belirten Recep Hun, Tüm zorluklara rağmen adımızı finale yazdırdık. Gerçekten çok karakterli bir oyuncu gurubuna sahibiz. Futbolcularımızda bu inanç ve azim olduğu müddetçe finalde de bileğimiz bükülmez ve arzu ettiğimiz Süper Lige yükseliriz dedi. Ankaraspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan kaleci Soner Şahin ve kaptan Adnan Güngör'e bugün MR çekileceğini söyleyen İkinci Başkan Hun, Bugün Ankara'da yapacağımız ter idmanından sonra yarın İstanbul'a hareket edeceğiz ve kampa gireceğiz diye konuştu.

CEZANIN ERTELENMESİ TALEP EDİLECEK

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), Ankaraspor ile Samsun'da oynanan play-off ilk maçında taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratlar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası aldıklarını hatırlatan Kırmızı-Beyazlıların İkinci Başkanı Recep Hun, Cezanın uygulanması halinde Kadıköy'de oynanacak final maçına sadece kadın ve çocuk taraftarlarımız alınacak. Yönetim kurulu olarak cezanın ertelenmesi ve final maçında uygulanmaması için gerekli girişimleri yapmaya başladık. İnşallah bu itirazlarımız sonucunda arzu ettiğimiz karar çıkar dedi.

CUMHURİYET MEYDANI'NDA TUR COŞKUSU

Bu arada dün akşam oynanan Ankaraspor-Samsunspor play-off rövanş maçını izlemek için Ankara'ya gidemeyen çok sayıda Kırmızı-Beyazlı taraftar, Cumhuriyet Meydanı'na akın etti. 7'den 70'e çok sayıda taraftarın dev ekrandan takip ettiği maçta rakibiyle 1-1 berabere kalarak finale yükselen Samsunspor, taraftarlarını da sokağa döktü. Bayrağını kapıp araçlarıyla Samsun sokaklarında tur atan Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, 'Şampiyon Samsun' tezahüratları ile şehri inletti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ankaraspor Samsunspor İstanbul Politika Güncel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title