Haberler

İki Hip Hop Grubundan Ortak Çalışma: 'Vay Vay Vay!'

Güncelleme:

Avrupa'da uzun zamandan beri dünya starlarına danslarıyla eşlik eden Yılmaz Başaran ve arkadaşı Sarp Adaş'tan bu yazın hiti geldi: 'Vay Vay Vay'

Sözleri Sarp Adaş'a, müziği Atilla Ünver'e ait olan 'Vay Vay Vay!', 2645 Records- Abdullah Özdoğan etiketiyle dijital müzik marketlerde yerini aldı.

KaNkA & Emadem imzalı Vay Vay Vay, yayınlandığı günden bu yana giderek artan bir ilgiyle izleniyor.

Almanya'nın en iyi Dansçılarından Yılmaz Başaran ve arkadaşı Sarp Maden tarafından kurulan KaNkA 2013 yılında Türkiye'nin önde gelen kanallarından Eurostar ve Kral TV´de yayınlanan Klipstar birinci Sezon yarışmasında 96 Finalistin tüm arasindan birinciligi 61,7 % büyük Finalde kazanmıştı.

Şarkılarını Türkçe dilinde söyleyen KaNkA grubunun bestelerinde Hip Hop, Pop, RnB, House , Balkan Sound ve multikültürel esintiler yer almakta.

Yılmaz Başaran "Kanka Yılmaz" olarak anılıyor. Daha önce Hülya Avşar, Bengü, Beyonce, Tarkan ,Mustafa Sandal gibi isimlerle aynı sahneyi paylaştı. Beyonce ile ilk dans eden Türk olarak tarihe geçti. Bir çok ünlü ile vokal de yaptı, dans da etti. Milli takım için yazdığı ve klip çektiği şarkının adı "Bekle bizi Fransa" idi..

KaNkA Grubu ile birlikte bu şarkıya imza atan grubun adı ise Emadem. Taykan Cihan ve Atilla Ünver'den oluşan grup, melodi ve sözleriyle ön plana çıkıyor. İkilinin müzikal birlikteliğinin yanı sıra uzun zamandır devam eden de bir arkadaşlıkları var.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Almanya Türkiye Maden Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title