Haberler

İhh, Yalova'da 250 Kişiye AŞ Dağıtacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Yalova Temsilciliği, kentte 250 aileye her gün iki öğün yemek dağıtacak.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Yalova Temsilciliği, kentte 250 aileye her gün iki öğün yemek dağıtacak.

Hacı Kemal Fidan Camisi Külliyesinde hizmet verecek İHH Aşevi'nin açılışında konuşan Yalova İHH Başkanı Sabri Kan, bundan sonra Yalova'da hiçkimsenin aç kalmayacağını söyledi.

Yalova'da "Hiçkimse aç kalmasın" sloganından yola çıkarak aşevini açtıklarını dile getiren Kan, şöyle konuştu:

"Bize gelen başvurular ve muhtaçların temel ihtiyaçları olan beslenme haklarından yararlanmaları adına aşevi açmaya karar verdik. Aşevinde Yalovalı hayırseverlerin desteği ile yemek dağıtımı gerçekleştireceğiz. Böylece muhtaçların sofralarına sıcak yemek ulaşacak. Halen eksiklerimiz mevcut. Hayırseverleri bu güzel hizmete destek vermeye davet ediyorum. Her gün 12.00-14.00 saatlerinde yemek dağıtımı yapılacak. 3 çeşit yemek sunumu gerçekleştirilecek. Ayrıca aşevinde gönüllülük esasına göre uzak noktalardaki muhtaçlara yemek götürmek isteyenler de destek verebilecek."

Daha sonra Yalova İl Müftüsü Turgut Açari'nin yaptığı duaların ardından aşevi hizmete açıldı.

Açılışa, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve il yöneticileri de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hacı Kemal Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title