Haberler

IFTE 2013 Havacılık Fuarı Başladı

Güncelleme:

Türkiye`nin ilk Havacılık Eğitim Fuarı, İstanbul WOW Convention Center`da başladı.

Kısa adı IFTE olan Havacılık Eğitim Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Açılış törenine DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, THK Genel Başkanı ve THK Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Osman Yıldırım, THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban, Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Celalettin Yüksel, Atatürk Havalimanı Başmüdürü Zıtkı Zeybel, TALPA Başkanı Gürcan Mantı, THY Havacılık Akademisi Başkanı Doç. Dr. Kemal Yüksek başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Türkiye`deki havacılık eğitimleri organizasyonlarının yanı sıra Amerika, Avrupa, Uzak Doğu ve Orta Doğu`dan da birçok havacılık eğitim kurumu ve bunlara hizmet sağlayan şirketlerin katıldığı fuar 2 gün süreyle ziyaretçilere açık olacak.

DHMİ Genel Müdürümüz Orhan Birdal'da stantları gezerek bilgi aldı. Gazete ve televizyon muhabirlerine röportaj veren Birdal, "Türkiye son yıllarda havacılık sektöründe büyük bir atılım gerçekleştirdi ve gerçekleştirmeye de devam ediyor. Havacılık sektörünün geleceğine yönelik olarak düzenlenen bu tür fuarlar artarak devam etmektedir. Sektörde var olmak isteyen gençler için de bu fuar önemli bir fırsat oluşturuyor. Havacılık eğitimi veren birçok ulusal ve uluslararası kurumdan gençlerimiz bu fuar sayesinde faydalanabilir ve geleceklerine yön verebilirler" dedi.

Havacılık sektörünü bir araya getiren fuar, yarın sona erecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Yıldırım Orhan Birdal Ünsal Ban Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title