Haberler

İçişleri Bakanı Güler Mardin'de Kampüs İnşasını İnceleyecek

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Güler, Türkerler Holding ile TÜRGEV tarafından yaptırılacak olan eğitim kampüsünün inşaat alanını incelemek üzere Mardin'e gitti.

İçişleri Bakanı Muammer Güler, eğitim alanı olarak tahsisli bulunan bir kamu taşınmazı üzerinde Türkerler Holding ile Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) tarafından yaptırılacak olan eğitim kampüsü inşaat alanında incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e geldi.

Vali Dr. Ahmet Cengiz'den Mardin'in eğitim durumu hakkında brifing alan Bakan Güler, daha sonra Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, 22. dönem milletvekili Abdulkadir Kart, Devlet Eski Bakanı Nevzat Ercan ve Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ile birlikte kampüs alanında incelemelerde bulundu.

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) ve Türkerler Holding tarafından Mardin'de yapımı planlanan kampüs alanında; sosyal donatıları ile birlikte bir İmam Hatip Lisesi ile bir öğrenci pansiyonunun yeralacağını belitti.

Tahsis edilen taşınmaz alanın müsait olması halinde kampüs alanına bir yükseköğrenim yurdu da ilave edebileceklerini söyleyen Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan; "Vakıf olarak şuurlu, güçlü ve huzurlu bir toplumun yolunun eğitimden geçtiğinin bilincindeyiz. Bütün yurt sathında eğitime destek vermeye çalışıyoruz" dedi.

Bakan Güler, beraberinde bulunan heyetle birlikte Mardin çarşı esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Bakan Güler, çalışma ziyaretinin tamamlanmasının ardından Mardin'den ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bilal Erdoğan Türkiye Mardin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title