Haberler

Hisarcık'ta 5 Bin Kişi Şükür Duasında

Kütahya-Hisarcık ilçesinde her yıl belediye tarafından organize edilen geleneksel şükür duası yaklaşık 5 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Kütahya- Hisarcık ilçesinde her yıl belediye tarafından organize edilen geleneksel şükür duası yaklaşık 5 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Her yıl Nisan ayının sonunda yağmur yeterli olduğunda şükür duası, yağmur az düştüğü takdirde yağmur duası olarak gerçekleştirilen etkinlikte halktan toplanan yardımlarla alınan 500 kilo et, 600 kilo pirinçten yapılan pilav, 100 kilo irmikten hazırlanan helva, ayranla birlikte yaklaşık 5 bin kişiye ikram edildi.

Merkez ve köylerdeki bir grup din görevlisiyle 10.00- 13.00 saatleri arasında Kur'an tilaveti, okunan ilahiler, günün anlam ve önemiyle ilgili vaazlarla program icra edildi. Topluca kılınan öğle namazının ardından İlçe Müftüsü Mustafa Arda ve din görevlileri tarafından ayrı ayrı şükür duası yapıldı. Şükür duasına, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Helvacı, Hisarcık Müftüsü Mustafa Arda, AK Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, "Her yıl düzenlediğimiz yağmur duası etkinliği bu yıl son günlerde yağışların bol olması sebebiyle şükür duası olarak organize edildi. Şükür duası öncesi yardım komitesinde canla başla çalışan gönüllü arkadaşlara, tüm mahalle muhtarlarımıza, hayırsever halkımıza, il genel ve belediye meclis üyelerimiz ile belediyemiz personeline çok teşekkür ediyorum. Allah dualarımızı kabul etsin" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Çalışkan Mustafa Arda Hisarcık Kütahya Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title