Haberler

Hindistan'dan İhlas'a Teşekkür

Dünyanın birçok fakir ülkesine hayırseverlerin yardımlarını ulaştıran İhlas Vakfı Hindistan’dan gelen misafirleri ağırladı.

Dünyanın birçok fakir ülkesine hayırseverlerin yardımlarını ulaştıran İhlas Vakfı Hindistan'dan gelen misafirleri ağırladı.

Hindistan'ın en büyük evliyalarından olan Nizameddin Evliya Hazretlerinin torunları Seyyid Husrev Nizami ve Suhail Nizami on günlük bir program dahilinde İhlas Vakfı'nın konuğu oldular.

İstanbul'un tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret eden Seyyid Husrev Nizami ve Suhail Nizami, İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti ve çalışanları ile bir araya geldi.

İhlas Vakfı'nın merkezinde gerçekleştirilen toplantıda, İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay Hindistan'dan gelen misafirlere vakfın yurt içi ve yurt dışı hizmetlerini anlattı. Dünyanın birçok ülkesinde ve Hindistan'da ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin yardımlarını ulaştırdıklarını belirten Okyay, bu yardımların hayırseverlerin de katkılarıyla artarak devam edeceğini ifade etti.

Daha sonra söz alan Seyyid Hüsrev Nizami, İhlas Vakfının Hindistan'a yaptığı Kurban, Ramazan ve iftar yardımları ve desteklerden dolayı teşekkür etti. Hüsrev Nizami, Nizameddin-i Evliya hazretlerini ziyarete gelenlere haftanın dört günü yemek verdiklerini belirterek bu geleneğin yedi yüzyıldır devam ettiğine dikkat çekti.

Nizami, konuşmasını Türkiye'deki Müslümanları Seyyid Nizameddin Evliya hazretlerini ziyaret için Hindistan'a davet etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Okyay İstanbul İhlas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title