Haberler

Hidayet'i Özlüyoruz

NBA'in yıldızlarından Divac ile Stojakovic, doping sebebiyle NBA Yönetimi'nden 20 maç ceza alan Hidayet'in kariyerinin etkilenmeyeceğini söyledi.

NBA'in efsane isimlerinden Vlade Divac ile Predrag Stojakovic, doping yaptığı gerekçesiyle NBA Yönetimi'nden 20 maç ceza alan Hidayet Türkoğlu'nun kariyerinin etkilenmeyeceğini söyledi. NBA Europe Live organizasyonu için İstanbul'a gelen NBA'in efsane isimlerinden Vlade Divac ve Predrag Stojakovic, Türkiye gazetesinin sorularını cevapladı. İlerleyen yıllarda NBA'e dönmek istediğini söyleyen Divac, "Kendimi biraz daha geliştirip bir yıl sonra Koç olarak NBA'de olmak istiyorum" dedi. NBA'deki Türk basketbolcu sayısının giderek artacağını söyleyen Divac, "Onlara tavsiyem oynayabilecekleri takıma gitmeleri" diye konuştu. Hidayet Türkoğlu'nun cezasını hatırlattığımızda ise ünlü yıldız, "Geçmişte NBA'de bunun örneklerini çok gördük. Hepsi de kaldıkları yerden basketbol hayatlarına devam etti. Hidayet'in en yakın zamanda NBA'e dönmesini bekliyoruz. Ortada kariyerini etkileyecek bir durum yok. Onu özlüyoruz" sözlerini kullandı. Euro2013'deki kötü performansıyla eleştirilen Hidayet'e destek veren efsane basketbolcu, "Ona niye bu kadar yükleniyorlar anlamıyorum. O bunu hak etmiyor. NBA'de uzun bir sezonun ardından dinlenmeniz gerekir. Hidayet bu şampiyonaya yüzde 100 hazır değildi. Gelip Milli Takım için mücadele etmesi bile güzel. Fakat ondan çok yüksek bir performans bekleyemezsiniz" dedi. "Türkiye 2014 Dünya Şampiyonası için Wild Card alabilecek mi?" sorumuza ise Sırp yıldız, "Türkiye'nin son yıllarda basketbola yaptığı yatırımlar gerçekten takdir edici. Bu açıdan baktığımızda ben Türkiye'nin Dünya Basketbol Şampiyonası'na davet edileceğine inanıyorum. Gönlüm Türkiye'den yana" cevabını verdi. F.Bahçe Ülker'in bugün Oklahoma City Thunder ile yapacağı maçın çok keyifli geçeceğine de değinen Divac, "Bu iki takımı kıyaslamak doğru olmaz. F.Bahçe Ülker'in geçen yıl Boston Celtics'i yendiğini duydum. Bu sene de sürpriz yapabilirler. Çünkü Oklahoma 2 günlük idmanın ardından İstanbul'a geldi. F.Bahçe ise daha öncesinden hazırlanmaya başladı" dedi. Sözü F.Bahçe Antrenörü Obradovic'e getirdiğimizde ise ünlü yıldız, "Obradovic Avrupa'nın en iyi antrenörü. F.Bahçe'ye gelmesi Türkiye için büyük bir şans. Eğer oyuncular onun istediklerini ve öğrettiklerini uygularsa çok başarılı olur" sözlerini kullandı.

CURRY VE ALLEN'A DİKKATNBA'in en iyi üçlükçüleri arasında yer alan Predrag Stojakovic'e, şu anda bu kategoride en iyilerin kimler olduğunu sorduğumuzda ise, Stephen Curry ve Ray Allen cevabını aldık. Ancak Curry'nin daha çok öğrenmesi gereken şeyler olduğunu ifade eden Stojakovic, "Allen buraları çoktan aştı" dedi.

SANDALYEDE ZORLANDILARNBA'in ve Avrupa basketbolunun efsane yıldızları Vlade Divac ve Peja Stojakovic, Garanti NBA Arena'da tekerlekli sandalyeye oturup engelli sporcularla basketbol oynadı. Kurallar hakkında bilgi alan ikilinin sandalyeleri sürmekte zorlandığı görüldü. İlk şutunda başarılı olamayan Divac, sonraki denemelerinde sayı yapabildi. NBA'de can yakan üçlükleriyle tribünleri ayağa kaldıran Stojakovic ise zaman zaman topu potaya yetiştiremedi.Tugay SAKARYA

Kaynak: TurkiyeGazetesi / Güncel

Güncel Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title