Haberler

Her romantik yol Roma'ya çıkar!

Güncelleme:

www.romadaevlen.com, isteyene hiçbir detayı unutulmayan düğün organizasyonlarını da başbaşa çıkılan bir haftasonu tatilinde konsolosluk veya belediyede sürpriz nikah törenini de sizin için planlıyor.

Resmi evrak işlemlerinden fotoğrafçıya, süsleme işlerinden konaklamaya kadar tüm hizmetler sizin adınıza genç, deneyimli ve dinamik bir ekip tarafından gerçekleştiriliyor.

Sadece 2 saat uzakta

Yurtdışında evlenmenin artık farklı alternatifler arayanlar için ilk sırada olduğunu söyleyen Abdullah Alemdar, İtalyan insanının Türkler'e olan benzerliği ve yakınlığı, İtalyan mutfağının damak tadımıza uygunluğu ile coğrafi olarak yakınlığın Roma'yı cazip hale getirdiğini anlattı.

Alemdar, şöyle devam etti:

"Klasikleşen ve monotonlaşan düğünler, çılgın maliyetler, organizasyonun stresi derken, Türkiye'de çiftler artık bu konuda daha farklı alternatifler üzerinde duruyor. Yurtdışında evlenmekse bu alternatiflerin en başında geliyor. Giderek zorlaşan ekonomik şartlar, harcanan emek ve günümüzün en büyük değeri olan zamanın önemi, çiftleri yüksek bütçeli düğünlerden uzaklaştırıyor. Hayatın en özel günlerinden biri olan o günü sıradanlıktan çıkarma fikriyle birleşince yurtdışında nikah organizasyonu mükemmel bir opsiyon olarak öne çıkıyor. Akla gelen ilk destinasyon da Roma oluyor. Roma'daki Büyükelçilik nikahı için 6 ay önceden randevu almak gerekirken, sadece tarafımızca organize edilebilen (T.C. Roma Büyükelçiliği'nce onaylı) Roma Belediye nikahı için 1 ay önceden başvuru yapmak yeterli. Her türlü evrak hazırlığı, resmi işlem ve prosedürler tarafımızca yürütülürken, ekibimiz hayalleriniz doğrultusunda nikah/düğün organizasyonu hazırlıyor. Gelin buketinizden tutun ilk akşam nerde yemek istediğinize kadar her türlü detay tarafımızdan organize ediliyor. Çiftlerimizin bizim servis hızımız, kalitemiz ve profesyonelliğimizin yanı sıra memnun kaldıkları en önemli konu işin ekonomik maliyeti. Her çifte özel dizayn program hazırladığımız için, fiyat aralığını burada bir nevi çiftlerimiz kendileri belirliyorlar. Bu durum da 'SADECE PARASI OLAN YURTDIŞINDA EVLENEBİLİR' imajını ortadan kaldırıyor."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdullah Alemdar Türkiye Roma Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title