Haberler

"Her Öğrenci Bir Fidandır" Projesi Hayata Geçti

Güncelleme:

Öğrenciler, beylikdüzü'nün yeşiline katkı sağlıyor.

Beylikdüzü Belediyesi ve Doğa Koleji Öğrenci Meclisi işbirliği ile gerçekleştirilen "Her öğrenci bir fidandır" projesiyle, yeni fidanlar toprakla buluştu.

Yeşili ve düzenli yapılaşmasıyla İstanbul'un öne çıkan ilçelerinden birisi olan Beylikdüzü'nün, yeşiline daha da katkı sağlamak amacıyla Doğa Koleji Öğrenci Meclisi, örnek bir çalışma ortaya koydu. Doğa Koleji öğrencileri, Beylikdüzü Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirdikleri "Her öğrenci bir fidandır" projesiyle, Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi'nde 120 fidanı toprakla buluşturdu.

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Okul Müdürü İbrahim Yavuz Yılmaz, çevre idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı fidan dikimi töreninde, öğrencilerin her biri kendi adına bir fidan dikti.

"İleride Kendinizle Gurur Duyacaksınız"

Programda konuklara, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un selamını ileten Başkan Yardımcısı Yeşil, "Bizim ilkokulda ve lisede diktiğimiz ağaçlar şu anda orman oldu. Arkadaşlarımızla birlikte diktiğimiz ağaçların gölgesinde mezunlar günümüzü kutluyoruz. Sizler de kendinizle gurur duyacaksınız" dedi. Kendilerine bu imkanı sağlayan Başkan Uzun'a teşekkür eden Okul Müdürü Yılmaz ise, her yıl fidan dikimi yaparak, burayı ağaçlık bir alana çevirmek istiyoruz" dedi.

Doğa Koleji öğrencileri, Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün hazırlamış olduğu isme özel fidanları dikerken, büyük bir heyecan ve mutluluk yaşadı. Program toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Efrahim Yeşil Doğa Koleji İstanbul Güncel Haberler

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

'Etek boyu' sorusu ile gündeme gelen avukat, adliyenin önünde elindeki bekaret raporuyla isyan etti

"Etek boyu" sorusu ile gündeme gelen avukat, adliyenin önünde elindeki bekaret raporuyla isyan etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title