Haberler

Zenderlioğlu: 8 Haziran'da Barajlar Yıkılmazsa, Ülkede Kıyamet Kopacak

Güncelleme:

HDP'li Hüsamettin Zenderlioğlu, "8 Haziran'da eğer bu parti barajı yıkmadıysa ve bu parti iktidara yeniliyorsa o gün kıyamet kopacak, kıyamet!" dedi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, "8 Haziran'da eğer bu parti barajı yıkmadıysa ve bu parti iktidara yeniliyorsa, o gün kıyamet kopacak, kıyamet" dedi.

HDP İl Başkanlığı'nca eski Sanayi Sitesi'nde düzenlenen Nevruz programına katılmak isteyen vatandaşlar polislerin aramasından geçtikten sonra alana alındı. Burada konuşan HDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, Nevruz'un sadece baharın gelişi ve kardelenlerin başkaldırışı olmadığını belirterek, kendileri için önemli olan Nevruzun topyekun direniş ve başkaldırı olduğunu söyledi.

"OY VERİN BARAJLARI YIKALIM"

Önümüzde bir seçim süreci bulunduğunu ifade eden Zenderlioğlu, şöyle konuştu:

"Bütün dostlarımızın, bizim halkların kardeşliği partisi ve özgürlük şemsiyesinin altında yerinin olabileceğinin müjdesini veriyoruz. Dün başka bir partide ve başkasına oy vermiş olabilirsin. Ama ne olur bir kez partimize gel. Bir kez kendi oyunu kendine ve kendi kutsallığına ver. Ver ki o barajları yıkalım. Gümbür gümbür geliyoruz. Hakkari'den İzmir'e, Kars'tan Ardahan'a, Edirne'den Van'a, Sinop'tan Hatay'a kadar ülkenin dört bir tarafında el ele verelim. İmralı'yı yıkacağız ve önderimizi çıkaracağız. 7 Haziran'da bin 151 odalı sarayda oturan sultana 'senin zulmün yeter' deyin. Nasıl Ortadoğu'da diktatörler birer birer gittiler, onların akıbeti onun başınadır."

"BARAJLAR YIKILMAZSA BU ÜLKEDE KIYAMET KOPAR"

Seçimlerde Kürtlere büyük görev düştüğünü, partileri güçlendikçe, Türkiye'yi demokratikleşmeye iteceklerini ve Türkiye'nin demokratikleşeceğini bildiren Zenderlioğlu; işçi, emekçi, dar gelirli, çiftçi, öğrenci ve köylülerin ancak o zaman özgür olabileceğini bildirdi. Hakkı, adaleti ve hukuku ancak ve ancak HDP'nin getirebileceğini belirten Zenderlioğlu, "Bu başka partinin ne gücü ne de haddidir. 8 Haziran'da kimse mağdur olmak ve 'ben şunu eksik yaptım' demek istemiyorsa, bütün gücü ve varlığıyla sandığa gitmeli. O gün insani görevinizi, özgürlüğe olan talebinizi ve insanlığa olan borcunuzu gidin ödeyin. 8 Haziran'da eğer bu parti barajı yıkmadıysa ve bu parti iktidara yeniliyorsa, o gün kıyamet kopacak, kıyamet. Kimse kendini kandırmasın ve aldatmasın. Açık ve net söylüyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Hüsamettin Zenderlioğlu Türkiye Bitlis Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

500

Yorumlar (270)

BOZKURT:

SİZ KİMSİNİZ BİR KAŞIK SUDA BOĞARIZ SİZİ, OLAN SUYA OLUR İSRAF OLUR

50
31
yanıtYanıtla
FULL REALİST:

HADİ KOMİNİST VE ATEŞ PEREST KÜRTLERİ ANLIYORUMDA YA BAŞ ÖRTÜLÜ ABDESTLİ NAMAZLI MÜSLÜMAN KÜRDE NE OLUYOR DA BU HDP NİN ARDINDAN KOŞUYORLAR ????

38
17
yanıtYanıtla
rauf:

kurtler artik oylarini hudapara veriyor hdpnin cokusu baslamistir

37
16
yanıtYanıtla
rauf:

mal herif sizin gucunuzmu yeter kiyameti koparacaksiniz kobanide niye kiyameti koparmadiniz ETEKLILER?

41
7
yanıtYanıtla
KOMEDYEN METO:

AĞZI OLAN KONUŞUYOR

39
9
yanıtYanıtla
NBCmobilWeb@haberler.com:

İNŞALLAH O KİYAMET ATEŞİNDE İLK SEN YANACAKSİN.....

37
9
yanıtYanıtla
abc:

adamın yüzüne dikkatli bakın hiç kürt de benzer yanı var mı

33
10
yanıtYanıtla
MuratMobil-IOS:

Kürtlerin Allah'tan başka kimseden korkusu yok..bunu yüzlerce kez kanıtladılar..Ortadoğu'da 55 milyon Kürt var..Allah'ın bereketi kürtlerin üzerine olsun..

13
27
yanıtYanıtla
enes:

sana oy veren hayindır. . cahil tetörist. . . ben de kürdüm dıyarbakırlıyım. . . her kürt pkk degıl her pkk lıda kürt değil

33
5
yanıtYanıtla
bitlislimobilWeb@haberler.com:

Faşisttttttt

29
9
yanıtYanıtla
Tüm 270 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title