Haberler

HDP'li Vekilin Kardeşi, Terör Örgütü Üyeliğinden Yakalandı

Güncelleme:

HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman'ın kardeşi, "terör örgütü üyesi olma, yardım ve yataklık ile terör örgütü propagandası yapma" suçlarından gözaltına alındı.

HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman'ın kardeşi Muhsin Adıyaman, "terör örgütü üyesi olma, yardım ve yataklık ile terör örgütü propagandası yapma" suçlarından İstanbul'da gözaltına alındı.

HDP'Lİ VEKİLİN KIZININ EVİNDE SAKLANMIŞ

Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütünün faaliyetlerinin önlenmesine yönelik soruşturma kapsamında, "terör örgütü üyesi olma, yardım ve yataklık ile terör örgütü propagandası yapma" suçlarından 7 aydır aranan Muhsin Adıyaman'ın, istihbarat çalışması sonucu İstanbul Eyüp'te HDP Milletvekili olan ağabeyi Mehmet Emin Adıyaman'ın kızı Selda Adıyaman'ın evinde saklandığı tespit edildi.


HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman

GÖZALTI SIRASINDA VEKİL DE EVDEYMİŞ

Bunun üzerine Iğdır ve İstanbul emniyet müdürlüklerince eve düzenlenen operasyonda Muhsin Adıyaman gözaltına alındı. Güvenlik güçleri, Milletvekili Adıyaman'ın da bu sırada evde olduğunu belirledi.

Muhsin Adıyaman, işlemler için emniyete götürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Emin Adıyaman İstanbul Iğdır Eyüp Politika Güncel Haberler

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Bakmadan Geçme

Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor? Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor? TYT'ye girmeden AYT'ye girilir mi? TYT sınavına girmeyenler AYT sınavına girebilir mi? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 8 HAZİRAN 2024: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Portekiz - Hırvatistan maçı hangi kanalda, saat kaçta? Portekiz - Hırvatistan maçı nereden izlenir? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılacak mı, çıkacak mı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

500

Yorumlar (14)

OGUZ:

YAZIK : SAKLANMIŞ AMA ETEK GİYMEMİŞ UNUTMUŞ HERHALDE

37
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın,,,:

ırkcı ınsanlar

4
36
yanıtYanıtla
anti aktrol:

aktroller havlarda havlar

6
33
yanıtYanıtla
abdulcabbar:

acımayın bu pisliklere yoksa bu şeytan ırkı size acımaz

32
4
yanıtYanıtla
ANTİ KİMYON:

pkk lıları yakalayıp cezaevine beslemeye ve kuvvetlendirmeye gönderiyoruz büyük başarı, bu adamlar cezaevinden çıkınca pkk nın beyin takımı oluyorlar, o zaman bunlarla hiç baş edilemiyor,

11
0
yanıtYanıtla
TOPLUMSAL ZEHİRLENME:

BİR ÜLKEDE CEZAEVLERİ DOLDUYSA O ÜLKEDE ADALET YOKTUR DEMEKTİR. . ÇÜRÜMÜŞ KOKUŞMUŞ BİR TOPLUM OLDUK. . YORUMLARI GÖRÜNCE CİDDEN KİM TERÖRİST BELLİ OLUYOR

1
8
yanıtYanıtla
Türkmen Torunu:

Gelde bu hdp yi chp ye anlat sozde ataturkculer hdp ye oy veriyor. Atatürk Teroriste oy verdiginizi duysa sizi astirirdi. Atam adini kirlettiler biz yükselteceğiz cCc

4
2
yanıtYanıtla
CANMobil-ANDROID:

bu ulkede isteyeni vatan sever istiyeni vatan haini yapyorlar .en buyuk teror sizsiniz .alcaklar

0
4
yanıtYanıtla
tipe bakMobil-ANDROID:

arkadaslar farkindamisiniz bu serefsizlerin hep tipleri ayni

3
1
yanıtYanıtla
ceyhanlı:

meclisteki vatan hainlerini nezaman içeri atacaksınız benim poisimin askerimin günahı nedir söyleyin AKP CHP MHP ben HDPKK ve terör yandaşlarını mecliste görmek istemiyorum bizlerde mi hainlik yapalım devletten maaş alabilmek için

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title