Haberler

HDP İzmir'de bir kişiyi öldüren saldırgan, savcılıkta serbest kalmak istedi

Güncelleme:

İzmir'de HDP il binasına silahlı saldırı düzenleyip Deniz Poyraz'ı öldüren Onur Gencer'in, savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Deniz Poyraz'ın üzerine kurşun yağdıran katil zanlısı saldırıyı içini soğutmak için yaptığını ve serbest kalmak istediğini söyledi.

HDP İzmir İl Başkanlığına silahlı saldırı düzenleyip binasına silahlı saldırı düzenleyip Deniz Poyraz'ı (38) öldüren Onur Gencer'in İzmir Adliyesine sevk edilmesinin ardından savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Emniyette verdiği ifadeyi tekrar ettiğini söyleyen Gencer, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"EYLEMİ KENDİM PLANLADIM"

Gencer'in savcılıktaki ifadesi de ortaya çıktı. Emniyette verdiği ifadeyi tekrar ettiğini belirten Gencer, "Başkaca ekleyeceğim bir husus yoktur. Eylemi kendim planladım. Silahı kendim temin ettim. Amacım içimi soğutmaktı" diye ifade verdi.

SERBEST KALMAK İSTEDİ

Katil zanlısı Gencer, savcılıkta verdiği ifadede serbest bakılmayı talep ettiğini söyledi. Savcılık ifadesinin ardından nöbetçi sulh ceza hâkimliğine sevk edilen Onur Gencer, 'tasarlayarak öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HDP İzmir'de bir kişiyi öldüren saldırgan, savcılıkta serbest kalmak istedi

YANINDAKİ ÇANTADA BIÇAK VE PARA VARMIŞ

Öte yandan saldırıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Binanın bulunduğu yere taksiyle giden Onur Gencer'in elindeki çantada, bıçak ve bir miktar para olduğu öğrenildi.

Gencer'in, saldırıyı Amerikan yapımı olan Ruger marka 9 mm tabancayla gerçekleştirdiği, şarjördeki 10 mermiyi de ateşlediği belirtildi.

Olaydan sonra Gencer'in üzerinde veya çantasında başka ateşli silah bulunmadığı öğrenildi.

Şair Eşref Bulvarı'ndaki iş merkezinin 2. katında bulunan HDP İzmir İl Başkanlığı'na dün giren Onur Gencer, görevli Deniz Poyraz'ı tabancayla öldürmüştü. Deniz Poyraz'ın cenazesi bugün Kadıfekale'de toprağa verilecek.

HDP İzmir'de bir kişiyi öldüren saldırgan, savcılıkta serbest kalmak istedi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İzmir Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

500

Yorumlar (5)

Mehmet ihsan Akdoğan:

Adam suriyede ypg pkk nın yaptıklarına bire bir şahit olmuş içindeki kini sırtını ypg ye pkk ya dayayanlara kusmuş doğrumu tabiki değil .peki geçenlerde ypg pkk nın yaptığı hastane saldırısı ve tedavi görürken ölen 14 insan neden bukadar gündem olmadı?

90
202
yanıtYanıtla
eren yıdız:

Çünkü onlar terör örgütü teröristler böyle eylem yapar ondan gündem olmamıştır. Deniz poyraz masum bir insandı ve bir caninin planlı eylemi sonucu öldürüldü . Senin kıyaslaman saçma olmuş HDP TBMM çatısı altında Regal bir partidir PKK YPG le kıyaslaman anlamsız

yanıt155
yanıt73
senata silva:

Bir olayı anlamak için, O olayın kime puan kazandırdığına bakacaksın.. AKP ve MHP bu olaydan puan kazanmaz, Bu olaydan puan kazanan HDP olur.. Sorumluları da, bunu planlamıştır.. Türk Milleti Kadına Silah Sıkmaz..

70
188
yanıtYanıtla
Kayseri Van:

Serbest bırakırlar nasıl olsa ülkede adalet yok ya...

109
32
yanıtYanıtla
Ali Kemal BATUMLU:

Meczup olmak için aklını yitirmek gerekirmi bilmem ama bu yazılanlar ve sarf ettiği sözlerede bakınca amaçsız yalnızca içindeki kini dışa vurmuş bir meczup görüyorum,"Kendim Planladım"gülmek istedim ama ağlıyorum,ağlanacak halim ze gülüyorum.7 düvele sırt sırta omuz omuza vererek bağımsızlığını kazanan bu vatanın çocukları etnik ayrımcılık yüzünden ne hale geldi,bizi birleştiren herşey bitmiş olsa bile DİN kardeşiyiz be arkadaş,bizi ayrıştıran herkese lanet olsun,işte böyle meczuplar türettiler.

112
23
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title