Haberler

Sıcaktan kavrulan Antalya'da ortaya çıkan engerek yılanının ısırdığı hemşire ölümle savaşıyor

Güncelleme:

Sıcaktan kavrulmaya başlayan Antalya'nın Manavgat ilçesinde engerek yılanının ısırdığı hemşire Ayşegül Özünal, hastaneye kaldırıldı. Ayağının kangren olmaması için hemen ameliyata alınan Özünal'ın hayati tehlikesi devam ediyor.

Manavgat Devlet Hastanesi'nde görevli hemşire Ayşegül Özünal, dün öğle saatlerinde Dolbazlar Mahallesi'ndeki evinin bahçesinde yılan tarafından bacağından ısırıldı.

ENTÜBE EDİLDİ

Yanındaki arkadaşının ihbarı üzerine Özünal, gelen ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan Özünal, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Entübe edilen 1'i kız, 2 çocuk annesi Ayşegül Özünal'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

"SOLUNUM DURMASI RİSKİ VAR"

Eşinin sağlık durumu hakkında bilgi veren İbrahim Özünal, bacağın kangren olma ihtimalini en aza indirmek için ameliyat yapıldığını söyledi. Eşinin kalp krizi riski olduğunu da belirten Özünal, "Solunum durması ve kalp krizi riski hala devam ediyor. Bacağını kangrenden kurtarmak için ameliyat edildi. Yılanın engerek olduğu tespit edildi. Geçen sene ormanın yanmasından sonra yılanlar başta olmak üzere çok sayıda vahşi hayvan kent merkezine ve yerleşim yerlerine indi. Hiç olmayacak şey başımıza geldi" diye konuştu.

Sıcaktan kavrulan Antalya'da ortaya çıkan engerek yılanın ısırdığı hemşire ölümle savaşıyor

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Manavgat Devlet Hastanesi Manavgat Antalya Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500

Yorumlar (7)

Adem aln:

Simdi gelde hayvansever ol,buyilani bulunca oldurceksin,baska care yok,cunku o olduruyor,kimsede yok efendim demesin,diyen varsa alsin evinde baksin bakalim engerek nasil olurmus.zararli olan hayvanlar malesef yok edilmeli.

332
70
yanıtYanıtla
Yusuf İNANICI:

RABBİM ÇOCUKLARINA BAĞIŞLASIN...

301
5
yanıtYanıtla
Pervin tınaz:

marmariste yaşayan biri olarak ve yangınlardan çok etkilenen bir bölgede yaşayan biri olarak aynı korkuları yaşıyoruz bu yangınlara neden olanları ALLAH affetse bizler öbür dünyada yakalarındayız zaten bu dünyadada lanetliyoruz

184
7
yanıtYanıtla
Edip Ekinci:

Odur odur sende biliyorsun bende biliyorum odur

yanıt0
yanıt1
Erkan Can :

Bu kadar ormanın kül olmasına müsade ettikten sonra,ya da beceriksizlikle süreçleri yönetemedikten sonra bozulan ekolojik dengelerin ne olacağını tahmin etmek çok da zor değil. Allah şifa versin,geçmiş olsun.

84
13
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Oturduğum evin önü bahçedir onca zaman hiç bir yılana rast gelmedim ! kedi olan yerde yılan olmaz sürekli bahçede biraz büyük bir kapta hep su bırakırım her gün su kabını kontrol ederim hiç kedi eksik olmaz bahçemizde gelirler su içerler ve biraz durup giderler !

58
12
yanıtYanıtla
Bunada Şükür:

Bu yılan asla sebebsiz saldırmaz, ya üstüne basmıştır yada ona zarar vermeye çalışmıştır. Oda kendini korumak istemiştir. Onunda canı var neticede, büyük geçmiş olsun inşAllah tez zamanda sağlığına kavuşur

9
58
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title