Haberler

Hava Korsanı Artem Kozlov Tutuklandı

Güncelleme:

Kharkov-İstanbul seferini yapan uçağı kaçırmaya çalışan Artem Kozlov, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kharkov-Istanbul seferini yapan uçağı kaçırma girişiminde bulunan Ukraynalı hava korsanı Artem Kozlov, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hava korsanı Kozlov, adliye çıkışı kendisini görüntülemeye çalışan basın mensuplarına tekme atmaya çalıştı.

NÖBETÇİ MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANDI

44 yaşındaki hava korsanı Artem Kozlov, Kharkov-Istanbul seferini yapan uçağı kaçırma girişiminde bulunmuştu. Istanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce sorgusu tamamlanan Kozlov, Istanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi savcı tarafından sorgulanan Kozlov, 'Ulaşım araçlarını kaçırma ve alı koyma' hürriyeti tahdit suçlamasıyla mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme tarafından tutuklanan Kozlov cezaevine gönderildi.

Hava korsanı Kozlov, adliye çıkışında kendisinden görüntü almaya çalışan basın mensuplarına tekme atmaya çalıştı. Kozlov'u koluna giren polisler engelledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Artem Kozlov Politika Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

500

Yorumlar (4)

mehmetmehmet321@hotmail.com:

Paralel devlet yaptı de, yargının içinde çeteler var, bu kararı tanımıyorum de, başbakan sana 6. yargı paketi ile sana özel yasa çıkartır :)

8
3
yanıtYanıtla
serdareastside_serdar@hotmail.com:

artem ismini okuyunca biran Metro 2033 ve Metro Lastight daki artiom geldi aklima :)

0
5
yanıtYanıtla
zelenademirci67@mynet.com:

araplardan bulaşık suyu arapları ülkeye alırsan vırus bulaşır

1
3
yanıtYanıtla
Alie590380@drdrb.com:

Teröristin kimliğini kuruldu. O Kharkıv’den Ukraynalı 1969 yılında doğan Artem Leonidoviç Kozlov. Malumdur Artem Kozlov aktif muhalefet siyasetçi. Yazda sosyal ağelerde postları ‘Ukrauna, kalk’ yazdı, 2012 yılına kadar Kharkiv’de Lenin ilçesinin Arseniy Yatsenyuğun partisinin (‘Front Zmin’) merkezinini başkanı oldu, 2013 itibaren Batkivşçina (Vatan) Partisinde (lider Yulia Timoşenko) çalıştı, Kharkiv bölgesinin mebusu Batkivşçina (Vatan) Partisinden Ivan Varçenko’nın web sitesinin yöneticisi oldu. Şu anda o 'UDAR Vitaliy Kliçko' siyasi partinin bir aktivist.Evromaydan’da Kozlov'un Kiev'deki hükümet karşıtı eylemlere katıldığı. Fotoğraflarını ile Vitaliy Kliçko, Yuriy Lutsenko Kiev'in Maydan'da çeken sosyal ağelere yerleştirdi.Şimdi Ukraynanın polısı Artem Kozlov’a kitle bozukluğu düzenlemeye ve terör eylemlerinin hazırlanmasıya şuçu yükleyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title