Haberler

Harbiye'de Livaneli Rüzgarı

Zülfü Livaneli Harbiye Açıkhava Sahne'sinde dün akşam dinleyenleriyle buluştu.

Zülfü Livaneli Harbiye Açıkhava Sahne'sinde dün akşam dinleyenleriyle buluştu. Konser sonrasında dakikalarca ayakta alkışlanan Livaneli'ye Alman piyanist Henning Schmiedt eşlik etti. Gezi Parkı eylemi görüntülerinin barkovizyona yansıtıldığı konserde izleyiciler Livaneli şarkılarını kolkola söyledi.

'HOŞGELDİNİZ DİRENİŞÇİLER, HOŞGELDİNİZ KARDEŞLERİM'

Ünlü şarkıcı Zülfü Livaneli dün akşam Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde konser verdi. Gezi Parkı eylemine ait görüntülerin barkovizyona yansıtılmasıyla başlayan konserde, Livaneli'ye Alman piyanist Henning Schmiedt piyanosuyla eşlik etti. "Sevdalı Başım" parçası ile başlayan konserde Livaneli'nin 'Güneş Topla Benim İçin', 'Yiğidim Aslanım', 'Böyledir Bizim Sevdamız',

'Leylim Ley', 'Ey Özgürlük', 'Kan Çiçekleri', 'Karlı Kayın Ormanında' gibi bilinen şarkılarına da yer verildi. Konsere gelenleri 'Hoşgeldiniz direnişçiler, hoşgeldiniz kardeşlerim, hoşgeldiniz demokratlar, özgürlükçüler' diyerek selamlayan Livaneli, 'Ben bu sahnede 40 yıldır konser veriyorum. Fakat bu konser çok başka çünkü bu konser Gezi'den öncesi ve sonrası olarak geçecek" diye konuştu.

ALMAN PİYANİST SCHMİEDT EŞLİK ETTİ Alman piyanist Henning Schmiedt'in piyanosuyla eşlik ettiği konserde, Livaneli 'Bilmem Şu Feleğin' adlı parçayı da küçük bir hayranı ile birlikte söyledi.Gece boyunca şarkıları alkışlarla kesilen Livaneli'ye konseri dolduran binlerce kişi ayakta ve kolkola eşlik etti. Konser sonrası dakikalarca ayakta alkışlanan Livaneli, 'bir daha' diyerek tempo tutan kalabalığı kırmayarak 2 kez bis yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zülfü Livaneli Harbiye Politika Güncel Haberler

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

İstanbul Havalimanı'nda alarm! 600 metrede uçan dronu son anda fark ettiler

İstanbul Havalimanı'nda alarm! 600 metrede uçan dronu son anda fark ettiler

Bakmadan Geçme

Fransa'da Macron neden erken seçim kararı aldı? Erken seçim ne zaman yapılacak? YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ve Ali Koç yüzde kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Seçimden zaferle ayrılan Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

Seçimden zaferle ayrılan Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title