Haberler

Halil Sezai'yi Döven Çöpçü: Allah Ne Verdiyse Daldım

Güncelleme:

Halil Sezai ile kavga eden çöpçü Ahmet Gül, Sezai'yi dövdüğünü itiraf ederken "Bana küfür edince ben de oruç halimle kendisine daldım." dedi.

Halil Sezai ile Bodrumda kavga eden çöp.ü Ahmet Gül, Sezai'yi dövdüğünü itiraf etti.

Halil Sezai iki hafta önce Bodrum’da kısa bir tatil yapmış ve bu tatil kendisine zahir olmuştu. Sezai'nin, bir çöpçü tarafından dayak yediği iddia edilmişti. Bunun üzerine ünlü sanatçı, çıkan bu iddiaları yalanlamıştı. Hatta Halil Sezai çöpçüleri konserine bile davet ettiğini söylemişti. Gazeteciler Halil Sezai’ye dayak atan ‘çöpçü’ye ulaştı.

"EVET BÖYLE BİR OLAY YAŞANDI"

Sözcü'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre Çöpçü Ahmet Gül, Halil Sezai ile kendisi arasında yaşanan olay hakkında ilk kez konuştu. Çöpçü Gül yaşananları şöyle anlattı:
”Evet böyle bir olay yaşandı. Kadir gecesi olduğu gecenin sabahıydı. Ben oruç tutuyordum o sabah. Çöp toplarken mola verdik. Sabah 07.00 civarıydı. Mola vermek için Club Gümüşlük’te her zaman olduğu gibi oturup oradaki çalışanlarla sohbet ettik. O sırada ben telefonumla oynarken yanıma tanımadığım bir beyefendi geldi.
"ALLAH NE VERDİYSE DALDIM"
Tabiî ki Halil Sezai. Ben kendisini tanımam etmem. Bana “Sen kimsin cep telefonunla neden benim fotoğrafımı çekiyorsun, ver cep telefonunu bakacağım. Kim bu yabancı? Atın buradan” dedikten sonra bana küfür etmeye başladı ve vurdu. Çok alkollüydü ve ayakta bile duramıyordu. Bana küfür edince ben de oruç halimle kendisine daldım. Artık Allah ne verdiyse…
"SANATÇI OLSA NE OLUR ÖNCE ADAM OLSUN"
Yaklaşık 20 saniye süren bir kavgaydı. Çalışanlar gelince bizi ayırdılar. Benim hiçbir suçum yoktu. Durup dururken gelip bana sardı. Her şeyi kendisi başlattı. Çok alkollü olduğu hiçbir şey hatırlamıyor sanırım. Ne tanırım Halil Sezai’yi…
Tabi ki ertesi sabah yine çöp toplamak için mekana gidince orada çalışanlar bana söyledi kendisinin sanatçı olduğunu. Sanatçı olsa ne olur ilk önce adam olsun. Ben az parayla evime aileme bakan biriyim. Kim olursa olsun bana hiç kimse küfür edemez. Ederse de böyle zarar görür.”
Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Halil Sezai Ahmet Gül Bodrum Sözcü Magazin Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

500

Yorumlar (4)

mavi:

helal olsun o dayak atan ellerin zeval görmesin,tam dayaklık zaten halil sezai eşek sudan gelinceye kadar dövseydi keşke

47
3
yanıtYanıtla
FFF:

HALİL SEZAİ SEN ÇÖPSÜ BİLE OLAMAZSIN

47
3
yanıtYanıtla
TİGİN:

ELLERİNE SAĞLIK HELAL OLSUN

14
0
yanıtYanıtla
Deniz Deniz:

Halil Sezai gibi sanatın yanından bile geçemeyen, sanatçı bozuntusu insanlar hiçliklerini böyle alın teri kazanan insanlardan mı çıkarmaya başladı. Hadsiz.. Böylelerine ceza verilmeli.. Öyle saçma sapan şarkıları iğrenç yorumuyla söylemekle cidden adam olunmuyor. Bunu dinleyen tepeye çıkaranlar utansın!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title