Haberler

Haliç'te FETİH 1453 Keyfi

Güncelleme:

Eyüp'te Açıkhava sinema şöleni başladı.

Eyüp Belediyesi, açıkhavada keyifle film izlediğimiz eski günlere özlemi giderecek bir organizasyona imza attı…

Eyüp Belediyesi Açıkhava Sinema Şöleni bu akşam başladı.

Haliç kıyısında Yunus Gösteri Merkezi arkasındaki Etkinlik Alanı'nda açıkhavada izlenen ilk film ise, Türk Sineması'nda tüm zamanların en büyük izleyici rekoruna ulaşmış dev bir yapım, FETİH 1453'tü.

Eyüplüler, Haliç kıyısında yepyeni bir meydana kavuştu. Yunus Gösteri Merkezi arkasında muhteşem manzaralı bu meydan, Eyüplülerin yeni eğlence merkezi oldu…

Ülkemizdeki birçok kentin derneğinin yiyecek, hediyelik eşya stantlarının, çocuklar için harika bir lunapark'ın yeraldığı meydan, aynı zamanda tarihi Osmanlı evlerinde yeralan renkli alışveriş stantlarına da evsahipliği yapıyor.

Altın Boynuz Haliç'in kenarındaki bu eğlence durağı, bu akşam bambaşka bir etkinliğe daha sahne oldu. Geçmişte ülkemizde ilgi odağı olan Açıkhava sineması Haliç'teki Etkinlik Merkezi'ne kuruldu. Eyüplüler, bu güzel mekana bu kez açıkhavada film izleme keyfini tatmak için geldiler. Eyüplülerin bir kısmı ailece film izlerken bazı aileler, çocuklarını lunaparkta eğlenceye bırakıp deniz kenarında akşam serinliğinde Fetih 1453'ü seyrettiler.

Eyüplülerin büyük ilgi gösterdiği ve Haliç Etkinlik Alanı'nda aileleriyle birlikte açıkhavada izlediği filmin yapım ve yönetmenliğini Faruk Aksoy üstlendi. Senaryosunu Atilla Engin'in kaleme aldığı filmin başrollerindeyse Devrim Evin, İbrahim Çelikkol ve Dilek Serbest oynadı.

16 Şubat 2012'de saat 14:53'ten itibaren 450 kopya ile 900 salonda gösterime giren ve sadece Türkiye'de değil, Avrupa, Asya, Afrika ve Amerika'da da büyük ilgi gören film, Haliç Etkinlik Merkezi ve diğer mahallelerdeki Eyüp Belediyesi Açıkhava Sineması etkinliklerinde 9 kez daha gösterilecek. Belediye, Fetih 1453'ün yanı sıra iki Türk filmini daha, Berlin Kaplanı ve Anadolu Kaplanları'nı vatandaşlarıyla açıkhava sinemasında buluşturacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haliç Eyüp Güncel Haberler

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title