Haberler

Hakkari-Kamyonetin Motor Bölümüne Sıkışan Oğlak 1 Gün Sonra Kurtarıldı

Hakkari-Kamyonetin motor bölümüne sıkışan oğlak 1 gün sonra kurtarıldı (HD)Kamyonetin motor bölümüne sıkışan oğlak 1 gün sonra kurtarıldıHAKKARİ'de Karayolları kamyonetinin motor bölümüne girerek sıkışan oğlak, yaklaşık 1 gün sonra, 3 saatlik çalışmanın ardından kurtarıldı.

Hakkari-Kamyonetin motor bölümüne sıkışan oğlak 1 gün sonra kurtarıldı (HD)

Kamyonetin motor bölümüne sıkışan oğlak 1 gün sonra kurtarıldı

HAKKARİ'de Karayolları kamyonetinin motor bölümüne girerek sıkışan oğlak, yaklaşık 1 gün sonra, 3 saatlik çalışmanın ardından kurtarıldı.

Kent merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Çanaklı köyünde dün öğle saatlerinde çalışma yapan Karayolları ekipleri, ardından araçlarıyla garaja döndü. Ekipler, araçları park edip, garajdan ayrıldı. Bugün köyden döndükleri kamyonetin yanına gelen ekipler, aracın ön bölümünden gelen sesleri duydu. Sürücü, aracın motor bölümünü açınca içeride bir oğlağın sıkışmış olduğu görüldü. Hemen AFAD ekiplerine haber verildi. Garaja gelen AFAD ekipleri, 3 saat süren çalışmanın ardından oğlağı bulunduğu yerden çıkardı. Ekipler, yaklaşık 1 gün aracın motor kısmında kalan oğlağı çıkadıktan sonra süt verip bir süre sevdi. Karayolları Şube Şefliği'ne gelen oğlağın sahibi, yetkililere teşekkür etti.

Karayolları personeli Nazif Kaçar, Ekipler, kent merkezine geldikten sonra motor bölümünde oğlak sesi duyuyor. Motoru açıp baktıklarında içinde sıkışmış oğlağı görüyorlar. Daha önce motor bölümünde kedi, yılan gördük ve duyduk ama oğlak olması bizi çok şaşırttı. AFAD ekipleriyle birlikte oğlağı sıkıştığı yerden çıkardık. Sahibini de arayarak oğlağı sağ salim teslim ettik dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanaklı Hakkari Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title