Haberler

HDP'liler Bayramlaşma Töreninde Polislere Şeker İkram Etti

Güncelleme:

Hakkari'de HDP'liler tarafından düzenlenen bayramlaşma programında, bayramlaşmanın olduğu caddede güvenlik önlemi alan polislere de bayram şekeri ikram edildi.

Hakkari'de Belediye Başkanlığı, Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) tarafından bayramın ikinci gününde halkla bayramlaşma programı düzelendi.

POLİSLERE DE BAYRAM ŞEKERİ HEDİYE ETTİLER

Hakkari belediyesi önünde kurulan çadırda düzenlenen bayramlaşma programına HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, Hakkari Belediye Eş Başkanvekili Şaban Alkan, HDP Hakkari il Eş Başkanı Metin Besi, DBP Hakkari il Eş Başkanı Hüseyin Armut, partililer ve vatandaşlar katıldı. Bu arada HDP'liler, bayramlaşmanın olduğu Bulvar Caddesi'nde güvenlik önlemi alan zırhlı araçlardaki polislere de bayram şekeri ikram etti.

HDP'Lİ VEKİL: HALKIMIZ KUŞATMA ALTINDA

Bayramlaşma programı ile ilgili gazetecilere açıklamada bulunan HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, Kürt coğrafyasında halkın kuşatma altında bir bayram geçirdiğini ileri sürdü.

Akdoğan şöyle dedi: "Bugüne kadar, bu zor süreçte de bu hareketin arkasında duran bütün halkımızın bayramını kutluyoruz. Onların bu mücadeleleri önünde saygıyla eğiliyoruz. Biz bayramların bayram gibi kutlanmasını temenni ediyloruz. Ama maalesef binlerin yaşamlarını yitirdiği bir süreci yaşadık."

İşte HDP'lilerin bayramlaşma töreninden kareler;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Nihat Akdoğan Hakkari Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Aylin:

Sevgili polisler almayin hdppkkllilarin bayram sekerlerini, icinde zehir filan vardir. O kadar ASKERIMIZI SEHIT ettiler ne sekerinden bahsediyorlar

62
81
yanıtYanıtla
Ardahanli:

Katiller ne bayrami kutluyormus? Allahdan bulun ettiginiz zulüm ve akittiginiz kana!!!Vatana ve millete ettiginiz kötülük sizi bin kat beter bulsun!!!

53
50
yanıtYanıtla
KONYALI:

vatan millete hainlik eden akp dir hdp değil !!

61
36
yanıtYanıtla
KÖYLÜ:

hHDP liler POLISLERE SEKERLE KANDIRMISLAR BENI YANLIS ANLAMAYIN BAZI POLISLER BIRBARDAK CAY RÜSVET DEGILDIR DERLER BENCE RÜSVETDIR

2
39
yanıtYanıtla
DAVUT:

ARKADAŞ ANLAMIYORUM. ÖZERK LİK GELSE NE OLACAK. . BIRAKIN ORAYI NE YAPARLARSA YAPSINLAR. HİÇ Bİ YARDIM YAPMA DA . KENDİLERİNİ YÖNETSİNLER. BAKALIM DAYANACAKLAR MI. ÖZERKLİGİ İSTEMEYEN GİTSİN KENDİ SAVAŞSIN FAKİRİN ÇOCUGU DEGİL.

21
15
yanıtYanıtla
ÖZERK YAPI:

SEN ÖZERKLİĞİN Ö SÜNÜ BİLMEYEN CÜHELA VE ÖN YARGILARINA ESİR OLMUŞ BİR VARLIKSIN. . ÖNCE GİT BİR ÖZERKLİK NEDİR ARAŞTIR ÖĞREN SONRA GEL BURDA ÇAY DEMLE :))

yanıt9
yanıt20
can:

almamışlar zaten alınır mı öyle i, , , , lerin şekeri

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title