Haberler

Hakarete Uğrayan Şehit Annesine Aile Bakanı Kaya'dan Telefon

Güncelleme:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, ücretsiz kart bastığı için sürücü tarafından hakarete uğrayan ve şehit annesi Zübeyde Tura'yı telefonda arayarak konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Adana'da halk otobüsüne binerken ücretsiz kart bastığı için sürücü tarafından hakarete uğrayan ve 2.5 lira para istenen şehit annesi Zübeyde Tura'yı telefonla arayarak, geçmiş olsun dileklerinde bulunup, şoförün en ağır şekilde cezalandırılması için konunun takipçisi olacaklarını bildirdi.

"ŞEHİT YAKINI BİZE EMANET"

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeynel Abidin Koç, 1993 yılında Elazığ-Bingöl karayolunda bölücü terör örgütü PKK'nın kurduğu pusu sonucunda şehit olan 33 askerden biri olan Jandarma Komando Er Mehmet Tura'nın annesi Zübeyde Tura'yı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki evinde ziyaret gedip geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, il müdürünü telefonla arayarak şehit annesi ile görüştü. Şehit annesine geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Kaya, "Şehit yakınları bize emanet. Konunun takipçisiyiz. Olayı duyunca üzüntü duyduk. Cumhurbaşkanımızın ve başbakanımızın selamı var. Şahsın en ağır şekilde cezalandırılması için konunun takipçiyiz" dedi.

"ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM"

Bakan Kaya ardından şehit babası Ahmet Tura ile görüşüp geçmiş olsun dileğinde bulundu. Bakan Kaya, "Ellerinizden öpüyorum her zaman yanınızdayım" dedi.

Şehit annesi Zübeyde Tura ise, "Milletimizin bizim arkamızda olması bizi çok sevindirdi" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatma Betül Sayan Kaya Mehmet Tura Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu?
Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

title