Haberler

İSTANBUL-"Sadece bugün değil, her gün sokak hayvanlarına sahip çıkmalıyız"

Güncelleme:

? 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır ilçede yaşayan esnafa hayvanlara vermeleri için mama dağıttı.

? 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır ilçede yaşayan esnafa hayvanlara vermeleri için mama dağıttı. Başkan Bahadır, 'Sadece bugün değil, her gün sokak hayvanlarına sahip çıkmalıyız' dedi.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde esnafı ziyaret ederek hayvanlara vermeleri için mama dağıtan Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, ' Başta sokak hayvanları olmak üzere bütün hayvanlara belediye olarak sahip çıkıyoruz. Hayvanlar pati parkını açtık. Bahçelievler'de iki ayrı yerde hayvan polikliniği açtık' şeklinde konuştu.

'400 KEDİYİ VE 120 KÖPEĞİ SAHİPLENDİRDİK'

Hayvanları aşılama çalışmalarımız devam ettiklerini söyleyen Başkan Bahadır sözlerine şöyle devam etti: İlçemizde 5 bin hayvanı kısırlaştırdık. Yaklaşık 240 tane beslenme uygulamaları koyduk. Arkadaşlarımız her gün belirlediğimiz alanlara su ve mama koyuyor. Sokak hayvanlarına sahip çıkmamız gerekiyor. Vatandaşların hayvan sahiplenmelerini sağlamalıyız. Yaklaşık 400 kediyi ve 120 köpeği sahiplendirdik. Sokaktan aldığımız bir kediyi ve köpeği belediye olarak sahiplendik. Kediye Nazlı adını koyduk. Sadece bugün değil, her gün sokak hayvanlarına sahip çıkmalıyız. Hayvanların da bir canının olduğunu unutmamız gerekiyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakan Bahadır Bahçelievler Güncel Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musavat Dervişoğlu ile görüşmememiz için hiçbir neden yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musavat Dervişoğlu ile görüşmememiz için hiçbir neden yok

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok'

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok"

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title