Haberler

'AK Parti Teşkilat Akademisi Eğitimi' başladı

Güncelleme:

Eğitimin yapıldığı salon ve salonda bulunan katılımcılar Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek'in konuşması Hakkari'de 'AK Parti Teşkilat Akademisi Eğitimi' başladı HAKKARi (AA)- Hakkari'de AK Parti AR-GE ve Eğitim başkanlıkları...

Eğitimin yapıldığı salon ve salonda bulunan katılımcılar

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek'in konuşması Hakkari'de ' Ak Parti Teşkilat Akademisi Eğitimi' başladı

HAKKARi (AA)- Hakkari'de AK Parti AR-GE ve Eğitim başkanlıkları tarafından düzenlenen "Teşkilat Akademisi" eğitimleri başladı.

Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonuna gerçekleştirilen programda, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, programına katılan partililerle ve genel merkezlerinden gelen misafirlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eğitimde nasıl çalışılması gerektiğini, insanlara nasıl gidileceği, nasıl başarı sağlanacağı konularının ele alınacağını belirten Özbek, şöyle konuştu:

"İnsanlarla buluşmak, insanlara hitap etmek ve insanları kazanmak kolay bir şey değil. Düşünün ki bir gençlik kolları başkanı çıktı ortaya ismi Recep Tayyip Erdoğan. Sizin gibi gençti ama dirayetliydi, inançlıydı, kararlıydı. Bu davasıyla, dürüstlüğüyle, karakteriyle, düşüncesiyle 20 yıl boyunca herkesi etkiledi. Girdiği her seçimde başarıyla çıkan bir lider var. Bu dünyada eşi benzeri bulunmaya bir şey. İnsanları kazanmak, insanlara dokunmak samimiyetle olur."

İki gün sürecek eğitim programına Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Birim Başkan Yardımcısı Veli Tolu, Akademisyen Kürşat Tutar, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Teşkilat Koordinatörü Avukat Abdülmecit Tarhan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, ilçe başkanları, belde başkanları ve partiler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Hakkari Güncel Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Bakmadan Geçme

LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title