Haberler

Gürgen Öz, 4 kardeşin intiharı sonrası video çekerek Nusret Gökçe'de altın et yiyenlere ateş püskürdü: Gerizekalılar

Güncelleme:

Oyuncu Gürgen Öz, İstanbul Fatih'te dört kardeşin siyanür içerek intihar etmesiyle ilgili bir video çekerek sitem etti. Öz, videosunda eti altına bulayarak satan Nusret Gökçe'ye de gönderme yaptı.

İstanbul Fatih'te 48 ile 60 yaş arasındaki 4 kardeşin anne-babalarının ölümünün ardından birlikte yaşadıkları evde bulunan su bardaklarına siyanürü suya karıştırıp, içerek intihar etti. Ülkenin gündemine oturan konu hakkında bir video paylaşan oyuncu Gürgen Öz, Nusret Gökçe'ye gönderme yaptı.

"ALTINA BULANMIŞ ET YİYEN GERİZEKALILARA KIZIYORUM"

Gündemde olan konulara çektiği videolarla tepki gösteren Gürgen Öz, dört kardeşin maddi imkansızlıklardan dolayı canına kıymasına sessiz kalamadı. Konu hakkında bir video çekerek Instagram hesabından yayınlayan Öz, "Çok üzgünüm. Fatih'te hayatına son veren dört kardeşi hepiniz duydunuz ve çok trajik bir hayat. Bir tanesinin maaşına haciz gelmiş, vefat ettikten sonra elektrikleri kesildi. Bakkala veresiye borçları da dağ kadar. Artık bir buhran, ümitsizlik ve çaresizlikle hayatlarına son vermişler. Neden yardım istemediklerini bilmiyorum; çünkü belediyeye gittiğinizde iyi kötü bir maaş bağlanabiliyor. Ölen insanları yargılamak çok kolay. Dünyanın da içinde bulunduğu durum itibariyle kızılacak çok şey var. Böyle durumlarda en çok parasızlık içerisinde can çekişen bu kadar insan varken etrafımızda gidip altına bulanmış et yiyen gerizekalılara kızıyorum. Yaklaşık 25 tane stroy (hikaye) çekerek Çeşme'de ne yeyip içtiğini göstermek meraklısı gösteriş budalalarına kızıyorum. Türkiye'de biraz parası olduğu için adam olduğunu sanan, bunu herkesin gözüne sokan kibirli, şımarık o kitleye kızıyorum." dedi.

Gürgen Öz, 4 kardeşin intiharı sonrası video çekerek Nusret Gökçe'ye gönderme yaptı: Altına bulanmış et yiyen gerizekalılar

ETİ ALTINA BULAYARAK SATIŞA SUNDU

Tuzlama hareketiyle fenomen olan sosyetik kasap Nusret Gökçe, bifteği 24 karat altına bulayarak satışa sundu. Gökçe, altına bulanmış etini hazırlama aşamasında çektiği video ile de sosyal medyada oldukça ses getirmişti.

Gürgen Öz, 4 kardeşin intiharı sonrası video çekerek Nusret Gökçe'ye gönderme yaptı: Altına bulanmış et yiyen gerizekalılar

NE OLMUŞTU?

İstanbul Fatih'te Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi'ndeki bir evde yaşayanlara ulaşılamadığı ihbarı üzerine adrese giden polis ekipleri, Cumhuriyet savcısının talimatıyla girdikleri dairenin kapısında "Dikkat siyanür var, polisi arayın, içeri girmeyin." notuyla karşılaşmıştı. Yapılan incelemede Cüneyt (48), Oya (54), Kamuran (60) ve Yaşar Yetişkin (56) kardeşlerin hayatını kaybettiği belirlenmiş, kapıdaki not ve evdeki koku nedeniyle ortamda kimyasal madde olması ihtimaline karşın AFAD ve polis ekiplerince yaklaşık 2,5 saat inceleme yapılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nusret Gökçe İstanbul Gökçe Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralı çıkarıldı

İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralı çıkarıldı

Alman polisi Mehmet'i arıyor! Eşini başından vurup gittiği berber dükkanında katliam yaptı

Alman polisi Mehmet'i arıyor! Eşini başından vurup gittiği berber dükkanında katliam yaptı

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

500

Yorumlar (89)

HOPALI:

EYYY NUSRET KİM NE DERSE DESİN ERZURUM, UN ORTASINA HEYKELİ DİKİLECEK ADAMSIN. BİRİLERİ GİBİ SİYASET PEŞİNDE KOŞUP İHALE ÜSTÜNE İHALE KOVALAYIP SERVET EDİNMEDİN ALIN TERİNLE KAZANDIN HELAL OLSUN SANA.

47
60
yanıtYanıtla
Kuzey yıldızı:

Nerden biliyorsun ortağımısın

yanıt4
yanıt4
KLM:

Ulan cahil mal erzurumlu. Madem gıda uzmanısın ve bio kimyadanda anlıyorsun o zaman tam detaylı anlatsaydın o etin üzerine sürülen ne maddesidir diye !O ete sürülen gerçek altının toz tanecikleridir. Yalakalık ve geçekleri maskelemek yalakalıktır.

yanıt29
yanıt6
MSDS:

Sanatçı böyle duyarlı olmalı, yaşadığı toprakların insanına ters olmamalı kutluyorum seni Gürgen Öz .

68
15
yanıtYanıtla
lokantacı hayri:

duyarlı olmalı ama nasıl duyarlı olmalı gece gündüz çalışarak yıllarca bir mevkiye gelmiş bir işadamının restoran zincirine gitmeyin demekle duyarlımı olunuyor

yanıt0
yanıt1
Irfan:

Nusret i hedef göstermesi tamamiyla hainlik alameti, Adam kendi köyüne yardim yapti , nice Insanlara is veriyor, Ülkeyi Tanitiyor büyük isler yapti, Vergisini veriyor. Hayrini da yapiyor. Fakirlik varsa ülkenin Politikacilari var, Sosyal sistem kurulmali, Avrupa da Sosyal sistemlen , fakirler gine gecimini sagliyor. Devlete basvurup yardim bulabilmeli,

57
26
yanıtYanıtla
MSDS:

1. 5 Milyar dolar serveti var, 37. 5 Milyon Dolar köyüne zekât verdi ise helâl olsun, yok vermedi ise boş konuşuyorsun . .

yanıt47
yanıt7
erzurumlu:

Aynen adam boş kaldı ya prim yapmak için nusret, in ticaretini kötülüyor. Zaten o etin üzerine sürülen gerçek altın değildir şhow amaçlı sürülen gıda boyasıdır. sonra tüm dünyada ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor ve döviz kazandırıyor böyle bir adamdan ne istiyor anlamadım

yanıt27
yanıt23
msg:

erzurumlu, döviz kazandırıyormuş. kazanıyor da sana mı kazanıyor. Memlekete ne karı var onun kazandığı dövizin.

yanıt7
yanıt2
papaz:

eminmisin ? google dedene bir sor bakim calışanlarıyla neden mahkemelik

yanıt8
yanıt2
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title