Haberler

Güneydoğu'daki Kadınların Sesi Olmak İstiyorum"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'nın açıklaması- Süleyman Bölünmez'in açıklaması- Ceyda Bölünmez'in babası Bölünmez'in elini öpmesi- Toplu fotoğraf çekimi "Güneydoğu'daki kadınların sesi olmak istiyorum"- AK Parti Mardin Milletvekili Çankırı: - "Güneydoğu'daki kadınların sesi olmak istiyorum.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'nın açıklaması- Süleyman Bölünmez'in açıklaması- Ceyda Bölünmez'in babası Bölünmez'in elini öpmesi- Toplu fotoğraf çekimi "Güneydoğu'daki kadınların sesi olmak istiyorum"- AK Parti Mardin Milletvekili Çankırı: - "Güneydoğu'daki kadınların sesi olmak istiyorum. Bölgedeki kadınların en büyük arzusu terörün bitmesidir" HALİL İBRAHİM SİNCAR - AK Parti'den Mardin milletvekili seçilen Ceyda Bölünmez Çankırı, babası eski bağımsız milletvekili Süleyman Bölünmez'den hizmet bayrağını devraldı. Mardin'de AK Parti'den seçilen 37 yaşındaki Çankırı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, babası Süleyman Bölünmez'in 2002 yılında Mardin'den bağımsız milletvekili olduğunu, 5 yıl boyunca kente hizmet ettiğini anımsattı.Babasının ardından, Türkiye için hizmet sırasının şimdi kendisine geldiğini belirten Çankırı, "1 Kasım seçimi için yaptığımız çalışmalarda tamamen babamın ektiği o tohumları topladım. O yüzden böyle bir babam olduğu için çok şanslıyım. İnşallah onun buradaki soyadını daha uzun seneler alacağımız güzel sonuçlarla ilerleteceğiz" diye konuştu.Bölgenin terörden büyük darbe aldığını anlatan Çankırı, şöyle devam etti: "Güneydoğu'daki kadınların sesi olmak istiyorum. Bölgedeki kadınların en büyük arzusu terörün bitmesidir. Kadınlar, tamamen sükunetin sağlanmasını ve çocukların daha güvenli bir ortamda okullara gitmesini istiyorlar. Eğitim ve iş anlamında onlara yeni projeler sunmak için hizmet etmeye çalışacağız. Bölgenin sorunlarını Meclis'te dile getireceğiz." Terör nedeniyle yatırımcıların zor bir süreçten geçtiğini vurgulayan Ceyda Bölünmez Çankırı, terörün sona ermesiyle yatırımcılara olumlu imkanlar yaratılacağını belirtti.Bölgede terör eylemlerinin sona ermesiyle huzur ve istikrarın hakim olacağını aktaran Çankırı, "Bölgemize sağlanacak huzur ortamından sonra kadınlara yönelik birçok sosyal projemiz var. İnşallah bunları değerlendireceğiz ve hayata geçireceğiz" dedi.- Kızıyla gurur duyuyorSüleyman Bölünmez ise bir baba ve eski bir siyasetçi olarak kızının milletvekili seçilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.Mardin'e yıllarca hizmet etmenin onurunu yaşadığına vurgu yapan Bölünmez, şunları söyledi: "Bir baba olarak kızımın destekçisi olacağım. Her türlü siyasi tecrübelerimi aktaracağım. Kendisi Mardin'de ikinci vekil olarak yüce Meclis'te kenti temsil edecek.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Bölünmez Ak Parti Çankırı Mardin Politika Güncel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title