Haberler

Gültak: "Muhtarlarımızla uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz"

Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, muhtarların, belediyeler ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüğünü belirterek, muhtarlarla uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, muhtarların, belediyeler ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüğünü belirterek, muhtarlarla uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Gültak, kadın muhtarların artması temennisinde de bulundu.

Akdeniz Muhtarlar Federasyonu yönetimi, makamında ziyaret ettikleri Akdeniz Belediye Başkanı Gültak'a, muhtarlarla birlik, beraberlik ve uyum içerisindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. Ziyarete; Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü, Osmaniye Köy Muhtarları Derneği Başkanı Ali Kama, Çukurova Muhtarlar Derneği Başkanı Kazım Tokgöz, Adana Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ata Ürün, Tüm Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Ergün Ünlü ve Akdeniz'e bağlı muhtarlar katıldı.

İki dönemdir Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Akdeniz Federasyon Başkanlığını yürüten Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, ziyarette yaptığı konuşmada, muhtarlarla değerlendirme toplantısına katılmak üzere Mersin'e geldiklerini söyledi. Gülcü, "Mersin'i ziyaretimizde, Akdeniz Belediye Başkanımız Mustafa Gültak'ın da misafiri olduk. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanımız Bekir Aktürk'ün selamını da getirdik. Muhtarlardan desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, buradan şükranlarımı iletiyorum. Akdenizli muhtarlarla uyum ve birlik içindeki çalışmalarından dolayı Başkanımız Gültak'a da teşekkür ediyorum" dedi.

"Kadın muhtarlarımızın sayısının artmasını istiyoruz"

Gültak da muhtarların, belediyeler ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüğünün altını çizerek, " Muhtarlarımızla uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımızın kalplerinde; memlekete hizmet, vatan, millet sevgisi var. Cumhurbaşkanımızın, muhtarlarımızın hizmet ve yaşam standartlarının yükseltmesinin büyük bir memnuniyet oluşturduğunu görüyorum. Yeni yasalarla birlikte muhtarlarımız daha rahat bir ortamda çalışıyor. Bu da muhtarlarda büyük bir memnuniyet sağlamıştır. Muhtarlarımızla sürekli iletişim halindeyiz ve onlara yönelik güzel faaliyetlerimiz var. Muhtarlarımızı önemsiyoruz ve onlarla sürekli diyalog içindeyiz. Bunun yanında kadın muhtarlarımızın sayısının artmasını da temenni ediyoruz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Mersin Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Öldürülen motokuryenin babası emekli albay çıktı: 25 bin asker geçti elimden ama çocuğumu koruyamadım

Öldürülen motokuryenin babası emekli albay çıktı: 25 bin asker geçti elimden ama çocuğumu koruyamadım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title