Haberler

Gül Ve Erdoğan Cenazede Buluştu

Eski Ensar Vakfı Başkanı Ahmet Şişman'ın Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazına Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlar katıldı.

Eski Ensar Vakfı Başkanı Ahmet Şişman'ın Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazına Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlar katıldı.

Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan da, Şişman'ın cenazesini bir süre omuz verdi.

Geçirdiği kalp krizi sonucu 59 yaşında hayatını kaybeden Eski Ensar Vakfı Başkanı Ahmet Şişman son yolculuğuna uğurlandı. Şişman'ın Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazına Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Şişman ailesinin yakınları katıldı. Cenazede Şişman'ın eşi Fatma Şişman, kızı Saliha Şişman, oğulları Sacit, Mustafa ve Abdurrahman Şişman da hazır bulundu.

GÜL VE ERDOĞAN'DAN ŞİŞMAN AİLESİNE TAZİYE

Fatih Camii'ne ilk önce Başbakan Erdoğan geldi. Saat 13. 30 sıralarında camiye gelen Erdoğan Şişman ailesine taziyede buundu. Erdoğan daha sonra, öğle namazı kılmak için camiye girdi. Birkaç dakika sonra ise, Cumhurbaşkanı Gül, camiye geldi. Gül de Şişman ailesine taziyede bulundu ardından da camiye girdi. Öğle namazının ardından Cumhurbaşkanı Gül ile Başbakan Erdoğan ve protokol en önde saf tuttu. Özel harekat ekipleri de cenaze namazı boyunca cami çevresinde nöbet tuttu. Şişman'ın cenaze namazını İstanbul Müftüsü Mustafa Çağrıcı kıldırdı. Çağrıcı, Şişman'ın cenazesinin yanında bululnan ve trafik kazasında hayatını kaybeden Seyfettin Çelik için de dua okuttu.

ERDOĞAN VE GÜL, ŞİŞMAN'IN TABUTUNU TAŞIDI

Kılınan cenaze namazının ardından Şişman'ın cenazesi omuzlara alındı. Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan da, Şişman'ın cenazesini bir süre omuzlarında taşıdı. Şişman'ın cenazesi daha sonra Fatih Camiinden çıkarılarak, defnedilmek üzere Edirnekapı Mezarlığı'na götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title