Haberler

Gto'dan Teröre Tepki

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener, Ankara, Lice ve İdil’de gerçekleştirilen terör saldırılarını kınayarak, saldırıların ülkenin birlik ve beraberliğine kast ettiğini söyledi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener, Ankara, Lice ve İdil'de gerçekleştirilen terör saldırılarını kınayarak, saldırıların ülkenin birlik ve beraberliğine kast ettiğini söyledi.

Bartık ve Yener, terör saldırılarına ilişkin yayınladıkları açıklamada, bir gün içinde 34 asker, polis ve sivilin şehit edildiği terör saldırılarının amacına ulaşamayacağını ifade etti. Eylemlerde şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara da şifa dileyen Bartık ve Yener, terörden ve kargaşadan medet umanların bu eylemlerle bir yere varamayacağını kaydetti. Vatandaşları sağduyuya davet eden Başkanlar, şöyle devam etti:

"Özellikle kaos ortamından faydalanmak isteyenlere fırsat verilmemelidir. Ülkemizin doğusundan batısına herkesin birlik ve beraberlik mesajları vererek, şerden nemalanmak isteyenlerin heveslerini kursağında bırakmalıdır. Bugün her zamankin daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var."

Terörle mücadele şer güçlerin üzerine kararlılıkla gidildiğini vurgulayan başkanlar, "Bu ülke geçmişte de terör eylemlerinin hedefinde oldu ancak emellerine ulaşamadılar. Bugün de aynı şekilde ülkenin birlik ve beraberliği hedef alınmak isteniyor. Ankara'da, Lice'de ve İdil'de şehit gerçekleştirilen menfur saldırıyı kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Ticaret Odası Ali Yener Lice Güncel Haberler

title