Haberler

Grup Tillo'dan 'Yöresel İlahiler'

Güncelleme:

Merinos Park'ta gerçekleştirilen 'Şehr-i Ramazan' etkinliklerinde sahneye çıkan Grup Tillo, 'Yöresel İlahiler Dinletisi' ile Bursalılara huzurlu bir akşam yaşattı.

Şehr-i Ramazan' programında sahneye çıkan Grup Tillo, 'Yöresel İlahiler Dinletisi' ile Bursalılara huzurlu bir akşam yaşattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Daire Başkanlığı ve Kültür A.Ş. tarafından düzenlenen 'Şehr-i Ramazan' etkinlikleri, 11 ayın sultanı Ramazan akşamlarının keyfine keyif katmaya devam ediyor. Merinos Parkı'nda gök kubbeli açık namazgâhta, teravih namazını bu kez Bursa Mihraplı Camii İmam Hatibi Musa Coşkun kıldırdı. İlahiler ve salavatlar ile son bulan teravih namazının ardından alanda kurulan sahneye önce 'Kavuklu ve Kıvırcık' çıktı, ardından da Türk gölge oyununun en önemli kahramanları Karagöz ve Hacivat'ın canlı gösterisi gerçekleştirildi. Karagöz ve Hacivat, renkli atışmalarıyla özellikle çocukları eğlenceye doyurdu.

Bursalıların ilgiyle izlediği 'Şehr-i Ramazan' programının en önemli konuklarından olan Grup Tillo ise 'Yöresel İlahiler' dinletisi ile sahneye çıktı. Grup Tillo, seslendirdikleri ilahilerle vatandaşları adeta huzurlu bir yolculuğa çıkardı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Grup Tillo'yu ilgiyle dinledi ve programın ardından sanatçılarla sohbet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Merinos Tillo Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title