Haberler

Gözü Dönmüş Eski Koca Yedi Aylık Hamile Eşini Sokakta Dövdü

Güncelleme:

15 yaşında zorla evlendirilen 26 yaşındaki 7 aylık hamile kadın evlendiği günden beri sürekli şiddet gördüğü için boşanınca eşi tarafından yine sokak ortasında dövüldü.

Adana'da, 15 yaşında, 15 bin lira başlık parasıyla zorla evlendirilen 26 yaşındaki 7 aylık hamile kadın evlendiği günden beri sürekli şiddet gördüğü için boşanınca eşi tarafından yine sokak ortasında darp edildi.

NELER OLDU?

Edinilen bilgiye göre, 26 yaşındaki Ayşe Demir, 11 yıl önce 15 bin lira başlık parasıyla Şanlıurfa ilçesinde ailesinin zoruyla Halil Demir (35) ile evlendirildi. Evlendikten sonra çift Adana'ya taşındı. İddiaya göre, alkolik olan Halil Demir eşini evlendiği ilk günden bugüne içip içip dövmeye başladı. Bu arada Demir çiftinin 3 kız bir erkek çocuğu oldu. Evliliğin üzerinden yıllar geçmesine rağmen Demir, eşini darp etmeye devam etti. Önceleri utandığı için eşinin kendisini dövdüğünü kimseye söylemeyen Ayşe Demir, bir yıl önce polis merkezine giderek şikayetçi olup eşinden boşanmak istediğini söyledi.

Polisler ise kocaya işlem yaptı. Demir evden uzaklaştırma alırken Ayşe Demir de boşanma davası açtı. Demir uzaklaştırma kararı olmasına rağmen eve gelip Ayşe Demir'i darp etmeye devam etti. Üstelik eve geldiği bir günde Ayşe Demir ile birlikte olunca kadın hamile kaldı. Ayşe Demir hamileliğinin 7. ayına geldiğinde mahkeme 3 gün önce çifti boşadı.

"NE OLDU HUZURA KAVUŞTUN MU?"

Eşi kendini boşayınca çılgına dönen koca yine alkol alarak, Yüreğir ilçesine bağlı Dedekorkut mahallesinde eşini aramaya başladı. Halil Demir, 826. sokakta kızı ile birlikte evine doğru giden Ayşe Demir'i sokak ortasında yakaladı. Halil Demir eşine, "Ne oldu beni boşadın rahatladın mı, şimdi huzura kavuştun mu?" diye bağırdı. Ayşe Demir de "Evet huzura kavuştum sen bana 11 yılda bir gün gün yüzü göstermedin" diye karşılık verdi.

SOKAK ORTASINDA DAYAK

Bunun üzerine koca 7 aylık hamile eşini kız çocuğunun yanında darp etti. Koca kadının karnına tekmeyle yüzüne yumrukla vurup kaçtı. Darp edilen Ayşe Demir polisi arayıp, "Boşandığım eşim beni darp etti hamileyim karnım ağrıyor." diye ihbarda bulundu.

BEBEK VE ANNE İYİ

Polis hemen sağlık görevlilerini aradı. Görevliler kadını ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kadının ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kadın, kendisini görüntüleyen basın mensuplarını görünce yüzünü kapattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halil Demir Ayşe Demir Şanlıurfa Yaşam Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500

Yorumlar (13)

!!!!!!!!!!!!:

erkekler kadar gaddar varlık görmedim ben ya hayvanlar bile daha merhametli

11
1
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.com:

Kadını koruma kendi ailesinden başlar kızlarını ergenliğe girdiği gibi dışarının malıymış gibi gören okutmayan mirastan mahrum eden evlendirdiğindede kocanın insafına bırakan anne ve babanın yatacak yeri yok bi kere bu medeni kanun denen kanunsuzluğu değiştirmek gerek soyadı kanunu kadın kimin kapısındaysa onun soyismini almadı kadar saçma birşey yok kadın herzaman kendi babasının soyadını taşıması lazım islamiyette bu böyle tüm kadın sahabeler falancanın kızı diye hitap edilirdi falanın karısı diye değil

11
0
yanıtYanıtla
xxmobilWeb@haberler.com:

Sende insan misin baba misin sen. Hayvan bile degilsin sen. Boylelerinin gucu sadece kadina yeter disarda kedi gibidir bunlar.

10
0
yanıtYanıtla
KalbimmobilWeb@haberler.com:

Çok üzgünüm. Hamile bir Kadıncağıza bu hiç yapılır mı? Ya bebede şimdi hasar kaldıysa? Çocuğun geleceğini kararttı pis herif. Kızcağız da şimdi babasız kaldı. Çok yazık. Allah yardımcıları olsun.

7
0
yanıtYanıtla
Alper:

Adama hiç bir ceza verilmez yine kadının peşine düşer yine yakaladığı yerde döver yine zorla yatar bu nereye kadar böyle gider, kadın ölene kadar. . .

6
0
yanıtYanıtla
yine mi adana?:

ya nerde bu devlet, adanaya özel bir yasa çıkarsın, hergün adana ve vahşet, tecavüz, boşanma vs.

4
0
yanıtYanıtla
S.A.:

Kadin oldugumdan da erkeklerden de nefret eder oldum. . . Ne kadinlarin caresizligi nede erkeklerin vicdansizligi bitmez bitmeyecektirde bu dünyda da. . Batsinda hepimiz yok olallim. . bitsin bu sinav !

3
1
yanıtYanıtla
AmigoMobil-IOS:

Gene Adana gene Adana

1
0
yanıtYanıtla
AmigoMobil-IOS:

Eğitim şart

1
0
yanıtYanıtla
CİLEMmobilWeb@haberler.com:

Böyle erkeklerin Allah belasını versin kadın senden pıkmış bırak gitsin daha ne peşine düşüyorsun böyle erkekleri idam edecen

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title