Haberler

Göztepe Başkanı: "2'ncilik Başarı Değil"

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta lider Bandırmaspor'un 5 puan gerisinde ve ikinci sırada yer almanın başarı sayılmayacağını söyledi.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta lider Bandırmaspor'un 5 puan gerisinde ve ikinci sırada yer almanın başarı sayılmayacağını söyledi.

Düzenlediği basın toplantısında ligdeki konumlarından memnun olmadığını dile getiren Başkan Mehmet Sepil, "Arzu ettiğimiz başarıyı şu an için yakalamış değiliz. 21. haftaya girilirken lider olmalıydık. İkincilik asla hedefimiz değil" dedi. Her şeye rağmen şampiyonluk rotasından sapmadıklarını anlatan Başkan Sepil, "Önümüzde 14 maç daha var. Mayıs ayında Göztepe'nin 1. Lig'e adını yazdıracağına inanıyorum" yorumunu yaptı. İzmir'de yaşanan stat sorununun takımını olumsuz etkilediğine değinen Mehmet Sepil, bu konuda şöyle konuştu:

"Atatürk Stadı'nın kötü zemini dolayısıyla her hafta sakat veriyoruz. Yaşanan başarısızlıkta kesinlikle sağlıklı bir stadımızın olmamasının büyük payı var. Teknik direktörümüz Metin Diyadin de bu konudan şikayetçi. Ancak şu an için elimizden bir şey gelmiyor."

Kaliteli bir kadro kurduklarının altını çizen Başkan Sepil, sözlerini şöyle tamamladı: "Yeni transferlerimiz ve mevcut kadromuz, bu ligin üzerinde isimlerden oluşuyor. Her geçen hafta daha iyi performans sergileyeceklerine inanıyorum."

"YA TİRE YA ÖDEMİŞ"

Atatürk Stadı'nı bu sezon kendileriyle birlikte Karşıyaka, Altay ve Altınordu'nun da kullandığını hatırlatan Başkanı Mehmet Sepil, yeni stat arayışlarına başladıklarını söyledi. Kulüp CEO'su Barış Güçlü'nün araştırmalarını sürdürdüğü bilgisini veren Başkan Sepil, "Bu sezon Atatürk Stadı'nda 4 takımın oynaması mümkün gözükmüyor. Altınordu büyük çoğunlukta Manisa'ya gitse de bu stat bir takımı dahi zor idare eder" dedi.

Barış Güçlü ise Tire ve Ödemiş ilçelerinde çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Göztepe iç saha maçlarını iki stattan birinde oynayabilir" dedi.

DOĞANLAR'I İPLE ÇEKİYORUZ"

Başkan Mehmet Sepil, 2014-15 sezonunda maçları, haziran ayında hizmete girmesi beklenen 6200 kişilik Bornova Doğanlar Stadı'nda oynayabileceklerini söyledi, "Bu kapasite bizim taraftarımıza yetmez ancak stadımız yapılıncaya kadar başka çaremiz yok" dedi. Yeni stat konusunda sessiz kalmayı tercih ettiklerini belirten Başkan Sepil, "Bakanlığın yürüttüğü çalışmaları takip ediyoruz" demekle yetindi.

Göztepe taraftarının Sarıyer deplasmanına alınmamasını üzüncü olarak nitelendiren Mehmet Sepil, "Bu durum geçmişten beri var. Keşke böyle yasaklar olmasa" yorumunu yaptı.

GÖZTEPE LUKOİL'LE ANLAŞTI

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un ardından Göztepe de Lukoil Petrol A.Ş ile işbirliği anlaşması imzaladı. Başkan Mehmet Sepil, Lukoil Petrol A.Ş Türkiye CEO'su Alexander Terletskiy ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, "Göztepe Lukoilcart alan taraftarlarımız benzin istasyonlarında yüzde 4 indirimden yararlanacak. Kulübümüz de aynı oranda para kazanacak" dedi. Terletskiy ise Göztepe taraftarının potansiyelini araştırdıklarını ifade ederek, "İzmir'de en çok taraftara Göztepe'nin sahip olduğunu tespit ederek kulüple işbirliğine gittik" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Diyadin Mehmet Sepil Lukoil İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title