Haberler

Gözde Kansu kimdir? 2 yıllık ilişki bitti!

Güncelleme:

Oyuncu Gözde Kansu, iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Engin Tozak ile olan beraberliği bitti. Bu haber üzerine sosyal medya takipçileri Gözde Kansu kimdir diye arama yapmaya başladı. Peki oyuncu Gözde Kansu kimdir? Kaç yaşında?

Gözde Kansu ve Engin Tozak birlikteliklerini noktaladı. Oyuncu Gözde Kansu, Engin Tozak ile 2 yıldır süren bu ilişkiyi, açıklanmayan bir sebepten ötürü bitirdiği öğrenildi. Bu haberden sonra Gözde Kansu kimdir diye internette aranmaya başladı. Peki oyumcu Gözde Kansu kimdir? Nerelidir?

GÖZDE KANSU KİMDİR?

Gözde Kansu, 23 Ağustos 1980 tarihinde İzmir'de doğdu. Anaokulu sırasında baleye başladı. Okul hayatında, sürekli okulun tiyatro ve müzik kolu faaliyetlerinde yer aldı. İzmir Tevfik Fikret Lisesi'nde okudu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. "Oyuncu Dükkanı" adlı kast ajansındadır.

Gözde Kansu, 9 yaşında ailesiyle birlikte İstanbul'a geldi. Şarkıcı Sıla Gençoğlu çocukluk arkadaşıdır. Kansu, yazmayı öğrendiği günden beri şarkı sözü yazıyor.

"Dudaktan Kalbe" adlı dizide Nimet karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. "Haylaz Babam", "Yeter Anne", "Kurşun Yarası", "Canım Annem", "Cemile" ve "Mürüvvetsiz Mürüvvet" adlı dizilerin yanı sıra tiyatro ve kabarede de görev alan Kansu, "Issız Adam" filmiyle de gündeme geldi.

2013 yılının ekim ayında ATV'de yayınlanan "Veliaht" yarışmasında sunuculuk yapmakta iken giydiği dekolte kıyafeti, bakan Hüseyin Çelik'in beğenmemesi yüzünden işinden oldu.

FİLM VE DİZİLERİ

2011 – Al Yazmalim (Tv dizisi)

2010 – Hanımın Çiftliği (TV dizisi)

2009 – Bahar Dalları (TV dizisi)

2009 – Neşeli Hayat

2007 – Dudaktan Kalbe

2008 – Issız Adam

2006 – Cemile (TV dizisi)

2005 – Haylaz Babam (TV dizisi)

2005 – Kısmet (dizi) (TV dizisi)

2004 – Canım Benim (TV dizisi)

2004 – Mürüvvetsiz Mürüvvet (TV filmi)

2002 – Yeter Anne (TV dizisi)

2000 – Üzgünüm Leyla (TV dizisi)

2000 – Abuzer Kadayıf (film)

1999 – Ayrılsak da Beraberiz

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Gözde Kansu İzmir Magazin Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title