Haberler

'Görevimiz Tehlike 3' Çarşamba Akşamı TRT 1 Ekranında!

Güncelleme:

Orijinal adı 'Mission Impossible 3' olan filmin yönetmenliğini J.J. Abrams'in üstleniyor. Serinin üçüncü filmi olan 'Görevimiz Tehlike 3' IMDB puanı 10 üzerinden 6,8.

TRT 1 Yabancı Sinema Kuşağı 'Görevimiz Tehlike 3' ile devam ediyor. 7 Eylül Çarşamba akşamı, saat 21.30'da, TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak nefes kesen aksiyon filmi, gelmiş geçmiş en ünlü ve karizmatik ajanlardan biri olan gizli ajan Ethan Hunt'un gizli servis IMF'den ayrılması sonrasındaki maceralarını konu alıyor.

2006 yılı Mayıs ayında gösterime giren filmin oyuncu kadrosunu, Tom Cruise, Jonathan Rhys Meyers, Laurence Fishburne, Michelle Monaghan, Keri Russell, Simon Pegg, Philip Seymour Hoffman, Ving Rhames, Maggie Q, Greg Grunberg, José Zúñiga, Bahar Soomekh gibi usta oyuncular oluşturuyor.

IMF'den ayrılan Ajan Ethan Hunt, kendisinin geçmişini bilmeyen nişanlısı Julia Meade'le birlikte gözlerden uzak yeni bir hayata başlamıştır ancak geçmişi burada da onu rahat bırakmamaktadır. Eski görev arkadaşlarından biri olan John Musgrave bir görevle çıkagelmiştir. Azılı bir silah kaçakçısı olan Owen Davian kimse tarafından durdurulamamıştır. Bu suçluyu yakalayabilmek için ihtiyaç duyulan tek kişi Ethan Hunt'tır.

Aksiyon dolu 'Görevimiz Tehlike 3' 7 Eylül Çarşamba akşamı, saat 21.30'da TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title